بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا بجای این دعا ها نمیگی بیاد تو زندگیت و خواست و اراده اشو ببنی و خواست اراده خودتو ول کنی تا نور اون بتابه تاپیکمو در باری خدامحوری بخون
از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
یجا باید همه چیز بزاری زمین بگی خدا من تچنتپنستم حالا میخوام به تو اعتماد کنم اون موقع معجزه رو میبینی
از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
خیلی نمیتونم از مشکلاتم حرف بزنم فقط میتونم اینطور حالمو توصیف کنم به حدی فشار رومه حس میکنم یه وزنه رو قفسه سینمه دلم خیلی پرهه از شدت ناراحتی تنگ نفس میشم الان فقط دوس دارم خالی شم یجوری حال بدمو با چنددیقه حرف زدن کم کنم اینکه بدونی یه نفر داره میشنوه میفهمه چی میگی