2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی🥲😔😔😔

بالاخره یک روزی برای مشکلاتت گشایش ایجاد میشه اون روز خداروشکر میکنی که الان عاقلانه رفتار کردی👌🏻🤍

فقط الان هرچه درتوانته بذار و برای بهبود زندگیت تلاش کن🙏🏻🙏🏻

چرا بجای این دعا ها نمیگی بیاد تو زندگیت و خواست و اراده اشو ببنی و خواست اراده خودتو ول کنی تا نور اون بتابه تاپیکمو در باری خدامحوری بخون

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
استغفار زیاد کن ازش کمک بخواه باهاش حرف بزن معجزه ها میکنه انرژی منفی دور کن

فک میکنی حرف نزدم خیلی خیلی زیاد ولی دست خودم نیس بخدا هزارتا مشکل پیدا کردم اعصابم ضعیف شده بدنم میلیرزه از شدت غصه بهم حمله دست میده 

همش به خودم دلداری میدم خدا از دهنت بشنوه🥲❤

مطمئن باش درست میشه اصلا این تاپیکو بعدا میای میخونی و خدارو هزاربار شکر میکنی ❤️

فقط صبر وتوکل🌺

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم

شما شخصیت کنترل گر ذاری

یجا باید همه چیز بزاری زمین بگی خدا من تچنتپنستم حالا میخوام به تو اعتماد کنم اون موقع معجزه رو میبینی

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

خیلی نمیتونم از مشکلاتم حرف بزنم فقط میتونم اینطور حالمو توصیف کنم به حدی فشار رومه حس میکنم یه وزنه رو قفسه سینمه دلم خیلی پرهه از شدت ناراحتی تنگ نفس میشم الان فقط دوس دارم خالی شم یجوری حال بدمو با چنددیقه حرف زدن کم کنم اینکه بدونی یه نفر داره میشنوه میفهمه چی میگی