2777
2789

خواهرشوهرم بیست و دوسالشه وقتی میاد همش درازه رو پاهای مامانش حتی اب بخواد پا نمیشه بره کوکو دوس نداره درست کردم برای شام همش زیر لب غر میزد و نمیخورد بعد مامانش گفتم دخترم دوس نداره کوکو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان این مشکلیه داره واسه مامانش ناز میکنه خونه شما دعوت بود کوکو نخورد کار خوبی نکرد مادرش اگه مید ...

میدونی هر وقت میان کمتر از ده روز وای نمیستن 

بعد خب من واقعا میمونم چی درست کنم یه شبش مجبورم کوکو درست کنم 

مگ رستورانه بگه سفارشی بپز مثل خواهر زاده شوهر منه فقط بلدن خودشونو عین عن درست کنن برن واسه ....

خب عزیزم مهمون حرمت داره 

نباید ناراحت بشه تو خونه آدم 

من خیلی این‌چیزها واسم مهمه حتی با جاریم قهرم میا. خونم بهش سلام میکنم جای دیگه نه 

سر سفره آدم کسی نباید گشنه بمونه فامیل شوهر.  خود آدم نداره که

میدونی هر وقت میان کمتر از ده روز وای نمیستن  بعد خب من واقعا میمونم چی درست کنم یه شبش ...

ده شب؟!!

شوهر من بود ناله میکرد با این خونواده خودشن

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
میدونی هر وقت میان کمتر از ده روز وای نمیستن  بعد خب من واقعا میمونم چی درست کنم یه شبش ...

مگه از کجا میان

خدایا کمک کن زودتر ب خواسته قلبیم برسم انشالا همه به خواسته هاشون برسن🤲🤍