2777
2789
عنوان

چطوری ماهیانه پس انداز می کنید؟؟؟

345 بازدید | 20 پست

ما در آمدمون بد نیست کارت همسرم همیشه دست منه 

بنظرتون نیازی هست که واسه خودم پس انداز داشته باشم 

چون هرچی بگم همسرم تهیه می‌کنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا عرضه ندارم همسرم خودش صاحبج کاره ولی خواهرم با حقوق کارگری تو حومه تهران خونه دوبلکس ساخته 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   

بله پس انداز همیشه خوبه حتی اگه خیلی پولدار باشی 

پس انداز من این شکلیه مثلا ۱ میلیون  توی کارتم هست یه لباس میبینم  نمیخرم دق به دل خودم میکنم نمیخرم😂😂 تا این پول هی بیشتر میشه 

یهو میرم میدم طلا خیالم راحت میشه

با این کار تونستم چند تا تیکه طلا بخرم حتی شده کوچیک

و منی ک آنلاین شاپ دارم و هیچی واس خودم پول ندارم همه چیم وسطه 🥴

منم آن لاین شاپ راه انداختم ان شاء الله به زودی ماهم از پس انداز هامون میگیم 

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   

قطعا پس انداز مهمه

این تاپیک رو ببینید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-امد-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردنش-و-نکات-مهم-خانه-داری

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من همیشه آخر ماه که میشه سعی میکنم یکم پولم بمونه بستگی داره دیگه یه وقت زیاد میمونه یه وقت کم بعد هر چقدر که مونده میرم باهاش طلا میخرم حالا شده ۲۰۰تومن ۵۰۰تومن شایدم بیشتر...سکه پارسیان منظورمه...اوایل شوهرم میگفت که چی الکی و فلان اما الان دیده چقدر سکه دارم و زیاد شده سرمایمون کلی تشویقم میکنه