2777
2789

شکست‌های عشقی اصلاً ساده نیستند و مشکلات زیادی را برای شخص باقی می‌گذاره 

مسائل حل‌نشده‌ای هستند که تا وقتی دوباره تنها نشده‌اید متوجه‌شان نمی‌شوید. شاید سخت‌ترین بخش ماجرا این باشد که بعد از قطع رابطه با کسی، چقدر باید صبر کنید و بعد با شخص دیگری رابطه برقرار کنید

آخری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدی ک احساسی عمل نکنی و برای فراموش کردن این طکی سراغ دیگری نری 

یا برای پر کردن خلع احساسیت 

یا برای لجبازی و..... 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 

انقد اذیت شدم تو رابطه قبلی ک احساسم مرد دلم سنگ‌شد فرداش با یکی دیگ وارد رابطه شدم 🤦‍♀️

در حالی ک ۳ سال باهم بودیم الانم دوسش دارم دلتنگشم ولی دیگ نمیخام از رو احساس تصمیم بکیرم سخته ولی آینده ام از احساسم مهم تره