2777
2789

برادرم ...خوبِ من .. برای تو مینویسم که در تمام این روزها و ثانیه ها که ندارمت برایت اشک ریختم و بغض کردم و در دلم فریاد زدم .🖤😔

برادر عزیزم ۷ ماه و ۳ روز هست که از این دنیا  پرکشیدی.

ولی چرا من‌ نمیتونم فراموش کنم ..چرا این بغض لعنتی امان نمیده بهم .. من که خیلی قوی بودم چرا کم آوردم..گفتن خاک سرده .‌ولی به خدا که سرد نیست..هر روز داره دلتنگیم بیشتر میشه. ‌هر روز داره نداشتنش آتیش به قلب داغ دارمون میزنه ..هر روز صبح منتظر پیام های زیباشم که سرشار از حال خوب و  انرژی مثبت بود.‌مناسبت ها چرا منو داغون تر می‌کنه..دور همی ها چرا قلب منو آتیش می‌زنه..صدای زنگ تلفن چرا نفسم رو در سینه حبس میکنه. ‌جاده چرا حال منو خراب میکنه... 

داداشمو داشتم میرفتم بهش سر بزنم ..۳۰ کیلومتری تهران  یهو دیدم استوری  گذاشتن انالله و انا إلیه راجعون ...🖤😭  داداشم من که داشتم میومدم..به خدا که بیمعرفت  نبودم . داداش من اون لحظه هزار بار مردم ..تا جایی که تونستم  فریاد زدم که صدامو بشنوی که نزدیکتم ... میدونی چی شد .یهو در همون لحظه  خوابم برد ..بیدار شدم مجدد و دوباره تکرار شد ..اینا رو یادم نمیاد بهم گفتن بعدا..‌ داداشم مامان میگه داغ برادر و دایی و پدرش رو دیده ولی داغ تو قلبشو سیاه کرده..‌توانی نداره.‌هنو لباس مشکیشو در نیاورده.. می‌دونم که متنفر بودی از رنگ سیاه ولی  ما تا ابد قلبمان سیه شده ... داداش قشنگم ... برامون دعا کن..برای یکی یکدونه دردانه ات خیلی دعا کن..دختر زیبات داغونه ..حالش خیلی خرابه .. داداش همسر  گلت همه جوره هواشو داره عین روزایی که حواسش به تو بود..حواسش به زخم های تو بود که پانسمان کنه ..الانم  وانمود به قوی بودن میکنه..ولی گفت که دلتنگته..‌داداشی تو خیلی جوون بودی خیلی..حیف بودی..چه صدایی داشتی ..چه مجلس گرم کنی بودی مهربونم ..‌یادته هر روز صبح کلی پیام انرژی مثبت میفرستادی برامون...برای همه.‌حواست به همه بود.‌..یادته دکتر ۹ سال پیش  گفت ۶ ماه دیگه زنده نیستی..ولی تو آنقدر قوی بودی که ۹ سال برای زندگی کردن مبارزه کردی با سرطان..‌ دم خدا گرم که خواست بزرگ شدن دختر زیباتو ببینی ولی ای کاش بیشتر میخواست که داشته باشیمت... حال هممون بده .‌برای هممون دعا کن ..برادرت  افسردگی گرفته و ۳ تا خواهرت از پا در اومدن. مامان و بابا صد سال  پیر شدن و منی که در حسرت حتی آمدن به مزارت دارم هر روز میمیرم..ای کاش ازت دور نبودم لااقل هر هفته میومدم سنگ  مزارت رو میبوسیدم ...

🖤😭

برای آرامشم دعا کنید ..

چیکار کنم تسکین پیدا کنم از این فراق اجباری 🖤🖤😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم🥺

خدا به دلت آرامش بده⚘

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂

درکت میکنم‌. 

سعی کن به خدا نزدیک بشی و به واسطه امام یا شهیدی که دوسش داری باهاش حرف بزن. درد و دل کن و بدون که کنارته

اینم باورکن ما خوابیم و اون الان بیدار تر از منو تو.

حداقل که تو این دنیا خیری ندید اون دنیا خیرش رو ببینه

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸