2777
2789
عنوان

راز بقا 😁

79 بازدید | 4 پست

اول اینکه سلام من تازه اومدم تو جمعتون امیدوارم دوستای خوبی پیدا کنم و راهنماییاتون استفاده کنم.

امروز دوتا مستند دیدم ی راز بقا ایرانی یکی خارجکی گفتم ب شمام بگم چون خیلی طنز

خب خارجکی ک میدونید پلنگ میوفته دنبال اهو و نهایتا هام هامش میکنه اما ایرانی ک خیلی جالب بود دو تا خر طفلکی گیر آورده بودن ی گوشه داشتن میسابیدنش ک تمیز شه علاوه بر اون ب دندون خر بیچاره مسواک میزدن و با شلنگ تو دهنش آب میگرفتن ک تمیز شه😐😂 نمیدونم حیوون آزاریم محسوب میشع یا ن 😒🥺

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤

فعلا ک خر خیلی ارزشمند شده 

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید

😂😂 ببخشید یادم رفت سلام بدم ،سلام خواهر ❤️ خوش اومدی ،لبخند مهمون لبات

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂 ببخشید یادم رفت سلام بدم ،سلام خواهر ❤️ خوش اومدی ،لبخند مهمون لبات

فدات شم مرسی 

ایران من ای جان من ای باور و ایمان منآزاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن!!اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن…  حرف از هیاهو کم بزن،ازآشتی‌ها دم بزن…از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکنخود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندانتو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن…بر روی بوم زندگی هر چیز می‌خواهی بکشزیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن…تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی!!از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید…پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ایران من ای جان من ای باورو ایمان من گر رو به ظلمت میروی من میدهم این جانو تن ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است…غم را نمیفهمد کسی جز راوی عاشق پرست!❤❤
فدات شم مرسی 

❤️🦋