2777
2789
عنوان

خانومی که گفتی دوست پسرت زن داره بیا اینو بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 61 پست
بچمو وقتی هفت ماهش بود دیدم  نبابا پشیمون نبود که خیلی وقیح شده بود الانم باز با زنای دیگه هست

خاک بر سرش پیش خودش نمیگه خودمم دختر دارم ناموس دارم..... متاسفم واقعا😪🥲

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

خیلی زیادن اینجور آدما ، اخه بنظرم اگه دخترا بفهمن طرف متاهله باهاش وقت نمیگذرونن که  میرن ب ...

موافقم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اکثرا نمیدونن از بس خوب نقش یه مجرد رو بازی میکنن آقایون... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️اکثرا نمیدونن از بس خوب نقش یه مجرد رو بازی میکنن آقایون... 

خدا لعنتشون کنه 

دیگه نمیشع ب کسی اعتماد کرد 

قبل شروع دوستی باید از طرف شناسنامه بخوای😂

این عوضی وقتی تو رابطه بود به من گفت بچه بیاریم فقط می خواست منو پابند کنه منم جدا شدم بچه رو دادم ب ...

ای وای عزیزم چقدر سختی کشیدی😭😔کاش بچه دار نشده بودی... میفهمم خیلی سخته 🤦🏻‍♀️😢😢

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
شایدم داستانش واقعی باشه تو دنیایی زندگی میکنیم ک اشغال پره توش و هر داستان عجیبی ولی حرفم اینه همین ...

من نخواستم انرژی منفی بدم به زندگیتون خواستم تذکری بدم به خانومایی که عین بختک میوفتن روی زندگی های خوب شما

ححالم بهم میخوره ک همیشه شمشیر ب طرف زن میگیرن همه میگن خدا لنت کنه زن خونه خراب کن رو...ببین مرده مقصر اصلی ماجراست خدا بکشه مردیو ک عشقو محبتو دوس داشتن زنش و تمام تلاش زنشو برای اون زندگی میبینه و باز میره با یکی دیگه...اون زن یا دختری ک  بیرون ماجراست ک اون محبت و تلاشهارو ندیده و احتمالش خیلیییی بالاست ک اون مرد فریبش داده باشه و خودتونم خوب میدونین ک زنها خیلیییی وقتا درگیر احساسشون میشن و بعد ک میفهمن اشتباه بوده هم خیلیییی براشون سخته ک ازون طرف جدا بشن

لطفااااا از مردها دفاع نکنین اون جور مردا رو باید دار زد بعد زنو دار بزنن

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
خوب کاری کردی درسته سخته دوری از بچت ولی اینجوری بزا عذاب بکشه اگه پیش تو باشه درک نمیکنه بخاطر گندی ...

اره شاید بعضیا بشنون بگن چقدر بی رحم بودی ولی منم گناهی نداشتم چرا اون بره پی عشق و حالش من بچه بزرگ کنم

من نخواستم انرژی منفی بدم به زندگیتون خواستم تذکری بدم به خانومایی که عین بختک میوفتن روی زندگی های ...

نه فداتشم طرف صحبتم شما نبودی گفتم ک پیش میاد مرد و زن خیانتکارم ریخته ولی ی سری بیمارن از قصد تاپیک میزنن الانم دقت کنی مجدد تاپیک زد مشخصه قصدش چیه

با احمق که بحث کنی میشید دوتا احمق   احترام به تمام مذهب ها علایق سلایق اعتقادات تو هرطور که باشی دوست خوب منی:) آرمی هستم🙂ی عدد فیلم باز کور کن کیدراما🙃علاقه به بحث با هیتر و مخالفام ندارم پس شات آپ بچ
اره شاید بعضیا بشنون بگن چقدر بی رحم بودی ولی منم گناهی نداشتم چرا اون بره پی عشق و حالش من بچه بزرگ ...

نه کارت درسته منم بودم همین کارو میکردم خیلی هم کارت درسته به حرف کسی گوش نده در ضمن بی رحم اونه تو نیستی چقد میخوای خودتو فدای شوهر و بچه کنی 

من بعد از جداشدن از همسرم با یه آقایی آشنا شدم ک گفت مجرده بعد از سه ماه یکی بهم پیام داد من فکر کردم خودشه ولی گفت زنشم 😑 باور نکردم از بس ک اون آقا نقششو خوب بازی کرده بود 😖 تا ویس فرستاد زنه باور کردم.‌‌.

نمیدونم هنوزم تو شکم 

ولی عذرخواهی کردم از زنه و گفتم من نمیدونستم اونم قبول کرد

بعدش خواستم یه بارم با اون آقا فقط حرف بزنم بگم چرا این کارو کرد ک دیگه فقط یه پیام داد گفت ببخشید دیگه حواب نداد

منم بلاکش کردم تمام

اعتماد نکنید دخترا ب مردای این زمونه.

میخوای سرگرم شی برو شهربازی...دل آدما بازیچه نیست 🙂
نه فداتشم طرف صحبتم شما نبودی گفتم ک پیش میاد مرد و زن خیانتکارم ریخته ولی ی سری بیمارن از قصد تاپیک ...

میدونم عزیزم استارتر اون تاپیک این حرف ها و هم گوش نمیکنه مشخص خانواده درستی هم نداره که مادرش هم می دونه با یه مرد متاهل