2777
2789
عنوان

خانومی که گفتی دوست پسرت زن داره بیا اینو بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله حواسم بهش هست الان آخر هفته ها پیش منه میدونم که اینجوری هم مادر نمیشم براش ولی منم نمی تونم ...

الهی دورت بگردم خدا بزرگه انشاالله که دری واست باز شه واسه همه مشکل دارا

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

مردای متاهل چشوونه 😶 ی دوستی داشتم میگف با ی پسری دوست شدم بعد ۹ ماه فهمیدم متاهله و بچع داره  ...

وای دوست منم با یکی دوست شد پسره اونقدر خوب نقش بازی میکرد دوستم نفهمیده بود متاهله آخرش ک فهمید متاهله تف کرد تو صورتش و کات کرد...

خیلی مارمولک بود رلش... 

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
اه چرا بعضی مردا اینطوری شدن خو تو ک هولی زن نگیر🙄😒

این عوضی وقتی تو رابطه بود به من گفت بچه بیاریم فقط می خواست منو پابند کنه منم جدا شدم بچه رو دادم بهش 

روزی که فهمید بچه رو می خوام بدم بهش همچین خورد تو ذوقش ولی بعد هفت ماه دیدم بچمو

اه چرا بعضی مردا اینطوری شدن خو تو ک هولی زن نگیر🙄😒

دقیقا چرا زن میگیرن اصلا نگیر بابا تو هرزه ای به اون کثافت کاریا ادامه بده چرا یه دختر پاک و معصوم رو بدبخت می‌کنی دلم میخواد بکشمشون

خدا لعنتشون کنه زن های خونه خرابکنو، امیدوارم ب زمین گرم بخورن ، خیلی حالم بد شد از تاپیکی ک زن کثیف زده بود چقدر هم بی شرم بود😣😫

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید
میرن با طرف دوست میشن لو نمیدن ک متاهلن  میرینن تو زندگی دخترای مجرد هم

اره دوست صمیمی منم همینطور شد.. یکم بالاتر نوشتم

جوری رفتار می‌کرد ک مثلا مجرده و با مامان و داداشش زندگی میکنن😐

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
این عوضی وقتی تو رابطه بود به من گفت بچه بیاریم فقط می خواست منو پابند کنه منم جدا شدم بچه رو دادم ب ...

خوب کاری کردی درسته سخته دوری از بچت ولی اینجوری بزا عذاب بکشه اگه پیش تو باشه درک نمیکنه بخاطر گندی که زده پشیمون نمیشه 

یکی دوتا نیستن که این اشعالا زیادن

شایدم داستانش واقعی باشه تو دنیایی زندگی میکنیم ک اشغال پره توش و هر داستان عجیبی ولی حرفم اینه همینطوری سر هرداستانی اینجا میگن حرص نخورید و حالتون بد نشه تاثیر این همه تاپیک منفی قطعا رو زندگی تک تکمون هست و سایش عین بختک میوفته رومون

با احمق که بحث کنی میشید دوتا احمق   احترام به تمام مذهب ها علایق سلایق اعتقادات تو هرطور که باشی دوست خوب منی:) آرمی هستم🙂ی عدد فیلم باز کور کن کیدراما🙃علاقه به بحث با هیتر و مخالفام ندارم پس شات آپ بچ
وای دوست منم با یکی دوست شد پسره اونقدر خوب نقش بازی میکرد دوستم نفهمیده بود متاهله آخرش ک فهمید متا ...

خیلی زیادن اینجور آدما ،

اخه بنظرم اگه دخترا بفهمن طرف متاهله باهاش وقت نمیگذرونن که 

میرن با ی مجرد ک احتمالشم باشع طرف بگیرتشون 

و دردسر نداشته باشه

منتها بیچاره ها اکثرا خبر ندارن 

بعدا میفهمن ک میبینی کلی وابسته شدن و ...

دقیقا چرا زن میگیرن اصلا نگیر بابا تو هرزه ای به اون کثافت کاریا ادامه بده چرا یه دختر پاک و معصوم ر ...

همیییین... دیگه کم کم دارم به این فکر میکنم با ایرانی ازدواج نکنم از بس تاپیک خیانت خوندم اینجا... 

این عوضی وقتی تو رابطه بود به من گفت بچه بیاریم فقط می خواست منو پابند کنه منم جدا شدم بچه رو دادم ب ...

خدا ب دلت صبر بده خواهر ❤️ خدا زن های هرزه ک ب همجنس خودشونم رحم نمیکنن ب درد بی درمون دچار کنه تا همه زنا ببینن عاقبت این کثافت کاری ها چیه

وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را میخورد وقتی میمیرد مورچه ها او را میخورند زمانه و شرایط در هر موقعی میتواند تغییر کند درزندگی کسی را تحقیر و آزار ندهید شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمند تر است یک درخت میلیون ها چوب کبریت میسازد اما زمانش ک برسد فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیون ها درخت کافیست پس خوب باشید و خوبی کنید