2777
2789
عنوان

چرا همه مینالن از زندگی ؟

276 بازدید | 16 پست

اینجا همیشه از زندگی شکایت میکنن 

نه فقط از نظر مالی 

بلکه از همه نظر 

از پدر و مادر ، خواهر و برادر ، از شوهرشون ، محیط کار و حتی بچه اش 

یعنی واقعا هیچ کسی زندگی نرمال نداره ؟

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر اینکه آدما عادت دارن در مورد نکات منفی زندگیشون درد و دل کنن نه روزهای خوب و خوشی. اینجام که مجازیه و ناشناس میان چیزایی میگن که به خواهر و دخترخاله نمیشه گفت

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه

خودت زندگیت نرماله؟؟

اینجا میان تا از دغدغه ها و مشکلاتشون بگن و یا راه حل بگیرن یا بدون اینکه شناخته بشن درد و دل کنن 

هیچزندگی ای بدون مشکل نیست ولی همین مشکلم بزرگ و کوچیک داره 

شاید مشکل من برای شما هیچی نباشه ولی واسه خودم بزرگه و شاید مشکل شما واسه من هیچی نباشه ولی برای شما مهمه و سخته 

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

نه متأسفانه 

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)

چون ما ایرانیا معمولا با خواهر و مادر و پدر و دوست و همسر و ... مون همدردی و همدلی موثر نمیکنیم 

خیلیامون ادمایی هستیم که دیده نشدیم

حرفامون شنیده نشده 

هیچ کس درد و سختیامونو ندیده 

هیچ کس قدر تلاشامونو ندونسته 

به خاطر همین میایم اینجا تا شاید اون توجه و همدلی رو پیدا کنیم 

یه علتشم اینه که هر وقت کسی از زندگیش خوبی مینویسه ، دیگرلن زود میگن پز دادی و بسه و نفست از جای گرم در میاد و این حرفا 

اینه کع سایت شده فضای مطرح کردن و به اشتراک گذاشتن ناراحتی ها و نه خوشحالی ها 

چون ادما وقتى دلشون پره ميان با بقيه درددل كنن

درد و دل کردن فرق میکنه 

یه مدت زمان کوتاه بی حوصله ای و غم داری و درد و دل میکنی 

اما من آدمایی میشناسم همیشه از زندگی ناراضین و ناله شون به راه 

مثل چند تا از کاربر ها

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

خودت زندگیت نرماله؟؟ اینجا میان تا از دغدغه ها و مشکلاتشون بگن و یا راه حل بگیرن یا بدون اینکه شناخ ...

نه من زندگیم بی مشکل نیست 

ولی متاسفانه اینجا راه حل نمیدن به کسی فقط قضاوت میکنن 

واسه همین هیچ وقت اینجا حرفی نمیزنم