2777
2789
اره عزیزم اضافه وزن داری. تازه اینجا نشسته هستی ولی بازم معلومه. منم ۱۶۷هستم با وزن ۷۳ هنوز دارم خود ...

چطوری حلقه میزنی از رو کمرم‌میفته تازه خیلی درد داره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اسی قاعدتا چاقی 

چون من با قد ۱۶۵ د وزن ۵۹ هنوز فیت نیستم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزنت  نسبت به قدت زیاده عزیزم اگه ۶۰بشی خیلی خوبه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
چطوری حلقه میزنی از رو کمرم‌میفته تازه خیلی درد داره

همین الان دارم میزنم😅 منم اولاش اصلا بلد نبودم سه روزه یاد گرفتم. صبور باش و زیاد تمرین کن

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
نه سبکا بدرد نمیخوره. سنگینا خوبه. دوبل باشه که چه بهتر. حلقه تنزیب بگیر 

من فقط شکم و پهلو دارم حلقه بزنم بقیه جاهام هم آب میشه؟ 

قدم ۱۶۸ وزنم ۶۵ میخوام بشم ۶۰ احساس میکنم کل اون ۵ کیلوی اضافه تو شکممه🥲

💕🧚‍♀️                                               

من فقط شکم و پهلو دارم حلقه بزنم بقیه جاهام هم آب میشه؟  قدم ۱۶۸ وزنم ۶۵ میخوام بشم ۶۰ احساس م ...

نه عزیزم نمیشه. شاید اگه یک سال مداوم بزنی باعث شه همه جات لاغر شه. ولی با چندماه زدن فقط رو شکم و پهلو اثر داره. من خودم دقیقا بخاطر همین موضوع حلقه رو انتخاب کردم من دست و پای لاغری دارم حتی باسن و سینه مم چاق نیست فقط شکم و پهلو دارم. الان یک ماهه حلقه میزنم تمام شلوارام گشاااد شده. سه کیلو هم کم کردم ولی صورت و جاهای دیگم لاغر نشده خداروشکر. حلقه برای سایز کم کردن عالیه شک نکن. فقط  لطفا قبل از زدن خوب درمورد نحوه استفاده و اینا مطالعه کن تا به خودت اسیب نرسونی🌷

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
نه عزیزم نمیشه. شاید اگه یک سال مداوم بزنی باعث شه همه جات لاغر شه. ولی با چندماه زدن فقط رو شک ...

چه خوب😍 

پس حسابی شما ماشالله خوش هیکلی

ممنون از توضیحات کاملت❤

منم پس برم بخرم شرو کنم

💕🧚‍♀️                                               

چه خوب😍  پس حسابی شما ماشالله خوش هیکلی ممنون از توضیحات کاملت❤ منم پس برم بخرم شرو کنم

نه بابا هنوز خیلی مونده تازه ۷۳شدم😂 خواهش میکنم عزیزم انشالله شماهم استفاده کنی و برات رضایت بخش باشه