2777
2789

بچه‌ها دکتر آصف جاه برای عمل معرفی نامه بیمه قبول میکنن؟

یعنی غیر از دستمزد خودشون، هزینه های بیمارستان که تحت پوشش بیمه هست رو برای عمل معرفی نامه ببریم.

طلوع کن.....................................
گلم دستمزد خودش که جداست بیمارستان هم بعد از عمل، بعت میگه مثلا فلان تاریخ بیا بهت لیست حسابداری رو ...

من آخه بیمه ام مستقیما با بیمارستان لاله طرف قرارداد هستش، فدات شم مرسی که جواب دادی من رفتم مطب خود دکتر پرسیدم گفتن مشکلی نداره برای هزینه های بیمارستان معرفی نامه بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آخه بیمه ام مستقیما با بیمارستان لاله طرف قرارداد هستش، فدات شم مرسی که جواب دادی من رفتم مطب خود ...

عزیزم میگن بیمارستان لاله اقای دکتر افلاطونیان هم هست من میخوام ازش وقت بگیرم باید چطوری وقت بگیرم نمیدونین 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
عزیزم میگن بیمارستان لاله اقای دکتر افلاطونیان هم هست من میخوام ازش وقت بگیرم باید چطوری وقت بگیرم ن ...

نه عزیزم دکتر افلاطونیان رو نمیدونم چطوری وقت میدن، منم به بابدبختی و اصرار از آصف جاه وقت گرفتم، ولی خب هر کدوم از این دکترا توی یه بخشی تخصص زیاد دارن باید ببینی دکتر افلاطونیان توی مشکل شما تخصصش بیشتره یا کدوم دکتر این تخصص رو داره

سلام عزیزم

شما با دکتر آصف جاه عمل کردی؟

هزینه بیمارستان چقدر شد؟ بیمه قبول کردن؟

منم بیمه ی تکمیلی دارم که با لاله قرارداد داره، میخاستم ببینم چیکار باید بکنم؟

من هنوز از دکتر هم نوبت نگرفتم. یکی از دوستام با دکتر آصف جاه ارتباط داره و در تماسه، بهش گفتم برام نوبت بگیر از خودش، ببینم میشه یا نه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

آصف جاه برای چی خوبه 

من از افلاطونی وقت گرفتم گفت بیا ای وی اف

هنوز نرفتم که .دلم میخواد مشکلم حل شه طبیعی بیارم اما نمیشه

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....