2777
2789
عنوان

شوهرم دوتا بی بی چک خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 71 پست
وضع مالیمون خوب نیست آبجی هر چیم که کم کم در میاره قرص همون ماهو میخره اونجا خیلی دوره من تا حالا از ...

میخوای یه عطار تو اهواز بهت معرفی کنم؟اینترنتی واست تجویزی میکنه پست میکنه.ولی خیلیا از داروهاش،نتیجه گرفتن.اینجاواسه ناباروری و کرونا واسش صف میکشیدن

وضع مالیمون خوب نیست آبجی هر چیم که کم کم در میاره قرص همون ماهو میخره اونجا خیلی دوره من تا حالا از ...

اگه طلایی چیزی داری بفروش بیااصفهان پیش این دوتا مطمئن باش دست خالی برنمیگردی چارش دوتابلیط اتوبوسه

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازینا هم زیاد خوردم ولی هیچی به هیچی اصلا تخمکام بالا نمیاد

چه مدتی ؟ آخه می‌دونی اینطور چیزای گیاهی صبر زیاد می‌خوان مثلا دوسه ماه یکی بود میگفت شیش ماه تو اون مدت قرص شیمیایی هم نخورده

امیدوار این بارون هستم که الان گرفتم از ته ته دلم میخوام خودم دوساله منتظرم اما از صاحب الزمان ...

ایشالا که مثبته عزیزم  از تح دلم از خدا می‌خوام برات با چشم گریون دارم دعاتون میکنم

فداتشم منم خالم همینجوریه ضعیفه بابامم جدیدا نمیزاره باشگاه بیاد ن میزاره دکتر بره🥺خودم تازه یه دکتر بوشهر پیدا کردم میخوام ببرمش فعلا منتظرم بابام راضی بشه انشاالله که خدا یه بچه به خاله من بده یکی به شما 😞بعضی وقتا خیلی دلم میگیره میگم بعضیا بچه نمیخوان اما باردار میشن و متاسفانه سقط میکنن بعضیام که میخوان این حالو دارن 😞

لایک‌کن😊💔
ایشالا که مثبته عزیزم  از تح دلم از خدا می‌خوام برات با چشم گریون دارم دعاتون میکنم

نه طلا چیزی برام نمونده آبجی 

اینجا هم ازون عطاری ها هستش که همه نتیجه میگیرن امتحانشون کردم سه ماه تموم ساعت به ساعت استفاده کردم ولی ...

فداتشم منم خالم همینجوریه ضعیفه بابامم جدیدا نمیزاره باشگاه بیاد ن میزاره دکتر بره🥺خودم تازه یه دکت ...

اره همینطوره جاری هام دوتاشونم دوتا بچه هم دختر هم پسر دارن همشونم کوچیکن وقتی میبینمشون دلم آب میشه از رفتار شوهرمم میفهمم که چقدر عاشق بچس

اره همینطوره جاری هام دوتاشونم دوتا بچه هم دختر هم پسر دارن همشونم کوچیکن وقتی میبینمشون دلم آب میشه ...

الهی انشالا به زودی زود یه وروجککککک خوشکل‌و بامزه بیاد تو زندگیتون نزاره بخوابید🥺😂😒

لایک‌کن😊💔
الهی انشالا به زودی زود یه وروجککککک خوشکل‌و بامزه بیاد تو زندگیتون نزاره بخوابید🥺😂😒

مرسی عزیزم فقط می‌خوام منم حس حاملگیو تجربه کنم شوهرم ناز حاملگیمو بکشه دستشو بزاره رو شکمم نازم کنه برای بچمون لباس بخریم اسم انتخاب کنیم به هر کسی که از راه میاد بهم میگه چیشد بچه دار نشدن هنوز بگم چرا الان حامله ام و خلاص بشم 

از تیکه های که از جاری هام و خواهر شوهرم تموم بشم 😔

مرسی عزیزم فقط می‌خوام منم حس حاملگیو تجربه کنم شوهرم ناز حاملگیمو بکشه دستشو بزاره رو شکمم نازم کنه ...

ایی فدات شم مهم نباشه من جای شما تا الان قرار نگرفتم ولی میدونم خیلی سخته بخدا یکی از دوستامون ۲۰سال بچه گیرش نیومد اخر سر امسال خدا یه دختر بهشون داد مادر شوهر خودم خیلی تیکه انداخت به بنده خدا ها چون طرف نوه نداشت الان ماشالا پنج شش تا نی نی دارن 🥺❤️ایشالا شما هم زودی زود بچه دار بشید .صبح هم وقتی دعای عهد میخونم براتون دعا می‌کنم حتما 🥺❤️

لایک‌کن😊💔