من امروز صبح قرص خوردم یدونه معدم خیلی اذیت میکنه شوهرمم میگه شاید حامله ای دوتا بی بی چک خریده میگه استفاده کن من میدونم باردار نیستم ولی دلم خیلی شکست هفت ساله بچه دار نمیشم 🥺😭
دوست من دقیقا ماهی که میخواس بره برا آی وی اف از همه جا نا امید و گریه میکرد بدون دارو باردارشد تو هم خدابزرگه منم وقت پریودمه انشاالله دوتامون باردارباشیم منم تنبلی دارم
خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار
[QUOTE=269822098]حالا بزن یه بار فک میکردم بخاطر پریود زیر شکمم میدرده شوهرم گرف گف بزن من زدم مثبت شد خیلی حس ...[/QUOTEایشالله که میشه من تا حالا اصلا نشده تا حالا یه بارم بی بی چکم مثبت نشده البته یبار کاذب شد خدا میدونه شب زده بودم با شوهرم تا صبح هزار تا صلوات آیتالکرسی خوندیم فردا صبح رفتیم ناشتا آزمایش دادم گفت منفیه دنیامون سیاه شد کل شب منو تو بیرون گردوند از خوشحالیش
عزیزم بقیه تاپیکاتو خوندم من یسری چیزا اینجا خوندم میگفتن خرما رو داخل روغن زیتون تفت میدادن با کنجد و چندتا چیز دیگه میخوردن هم خودشون هم شوهرشون جواب گرفتن یا با سیاه دانه و عسل چندماه هر هشت ساعت میخوردن امتحان کن ایشالا جواب میگیری بعد راستی گفته بودن که وقتی رابطه داشتی سیاه دانه عسل قطع کن