2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خاکی ام 

مثلا به معلمم میگم عجب آدمی تو ! 

یا میگم جان من نمیر بقیه شو کی میگه 

اونم میخنده .. 

میگه که باور کن تو بهترین دختری هستی که تا به حال دیدم 

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
کلا از سیاست وزبون ریختن خوشم نمیاد  گرچه این روزا اگه اینجوری نیاشی خوشبخت نخاهی شد

بحث خوشبختی و اینا نیست به هر حال دختر باید باهوش و زیرک باشه بدونه کجا چه رفتارایی انجام بده و چه حرفی بزنه

وقتی دختر بودم)۷ ساله ازدواج کردم) تنها چیزی ک بهش معتقد بودم این بود که پسرا هیچچچ جا نمیرن موقعیت برا ازدواج همیشه هست ولی موقعیت برا اینکه خودتو بکشی بالا و پیشرفت کنی نه 

برا همین بیشتر رو خودم وقت میذاشتم 

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️

همیشه خودمم... و تو جمع همه فکر میکنن خیلی باسیاستم😂

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
وقتی دختر بودم)۷ ساله ازدواج کردم) تنها چیزی ک بهش معتقد بودم این بود که پسرا هیچچچ جا نمیرن موقعیت ...

بنظرم یه سوء تفاهم پیش اومده منظور من از این تاپیک به هیچ وقت جنس مخالف و ازدواج به هیییییییچ وجه نبود وگرنه من کسیم که به شدت اهل درس و پیشرفت خودمم ولی همیشه از دخترایی که رفتارای درستی انجام میدن خوشم میاد

بنظرم یه سوء تفاهم پیش اومده منظور من از این تاپیک به هیچ وقت جنس مخالف و ازدواج به هیییییییچ وجه نب ...

خب به نظر من این ی رفتار و اخلاق درسته

لباسای شیک اما پوشیده میپوشم رنگایی که بهم میاد میپوشم سیاه بیشتر چون سفیدم و تضاد زیبایی داره تو جمع خانوادگی یه ادم شاد و سرزنده و بگو بخند و پایه هر خل و چل بازی ولی تا یه فرد غریبه میاد صد درجه متفاوتم البته نمیدونم سیاسته یا نه ولی از همون اول همین جورم اروم میشم سنگین و خانوم 😁 تو مدرسه هم همیشه همین بودم بین بچه ها شاد و پر جنب و جوش تو کلاس درس بچه خرخون و مثبت😂 نتونستم خودم تغییر بدم چون از همین اول همین جور بودم ولی از نظرم اشتباه هم نیست هر ادمی رفتارش در موقعیت های متفاوت فرق می‌کنه و در حالت عادی متوسط تو کار خونه کمک میکنم ولی مهمون و  یه فرد غریبه ناخودآگاه کاری میشم😂

ببین من ادم خوش رو و خوش رفتاریم اما اصلا تو جمع ها نمیتونم حرف بزنم و خود واقعیم رو نشون بدم و بابت ...

فن بیانت ضعیفه؟اعتماد به نفس؟

میترسی صحبت کنی که مبادا اشتباه بگی یا اینکه 

ترسی نداری که حرفتو بزنی ولی نمیدونی چطور بگی؟