2777
2789
عنوان

دلم به حال خودمون میسوزه

162 بازدید | 15 پست

امشب خونه مامانبزرگم مهمونیه

همه هستن 

بچه عموم تازه بدنیا اومده

بابام فک میکنه ما زورمون میاره که برادرش بچه دار شده:/

داشت میرفت گفتیم کجا میری گفت چتونه میخواید اعصاب منو بهم بریزید بعدشم رفت  

تیکر کنکوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم برین خوشحالی کنین تبریک بگین که این فکر رو کسی نکنه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

شما هم برین خوشحالی کنین تبریک بگین که این فکر رو کسی نکنه

من زنگ زدم گفتم ما خیلی دوست داشتیم بیایم ولی بابام گفت میخوایم خودمون باشیم فقط

که بدونه ما از عمد نبوده که نرفتیم

تیکر کنکوره
شمام برید  قهر نباشید  عمر کوتاهه  بعدا حسرت میخورید چرا کدورتا اینقد کشدار بودع

قهر نیستیم والا همه فامیل از ما سرترن بابای من فک میکنه ما زورمون میاره این چیزارو ببینیم

تیکر کنکوره
قهر نیستیم والا همه فامیل از ما سرترن بابای من فک میکنه ما زورمون میاره این چیزارو ببینیم

چیشون سرتره؟؟پولاشون بیشتره؟؟

این چیزا گذریه ها بعدا میبینی شما سرتر بودی 

من زنگ زدم گفتم ما خیلی دوست داشتیم بیایم ولی بابام گفت میخوایم خودمون باشیم فقط که بدونه ما از عمد ...

بشین با پدرت منطقی صحبت کن

آخه شما همه از یک خانواده این خودمون نداره که

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

چیشون سرتره؟؟پولاشون بیشتره؟؟ این چیزا گذریه ها بعدا میبینی شما سرتر بودی 

هم پول هم محبت

بابای من براش خانواده ینی خواهر برادراش

زن و بچشم حسود اونان

ینی اینجوری فکر میکنه

پس بنابراین مارو پیش اونا نمیبره که حسودیشونو نکنیم  

تیکر کنکوره

شما باید از عمد باباتون برید حتما و اونجا به قدری محبت کنید که این فکر باباتون حذف بشه 

از اون به بعد هر اتفاقی بیوفته باباتون میدونه شما حسن نیتتون رو نشون دادید و مشکل از اوناست 

کم کم خودش میاد سمتتون 

بشین با پدرت منطقی صحبت کن آخه شما همه از یک خانواده این خودمون نداره که

من قشنگ ذهن بابامو تصور میکنم  یه خونواده اصلی داره که هرعیبیم داشته باشن بازم وصله جونشن

یه زن و بچه هم داره که حالا باشن نباشنم مهم نیس نباشن که چه بهتر

تیکر کنکوره