سلام دوستان… این تاپیکو میزنم برای خانومایی که در حال اقدامن و خیلی دنبال علائم بارداری میگردن…. میخوام اینجا تجربه ی خودمو بگم چونکه من خیلی خیلی زیاد روی بدنم زووم بودم چه قبل بارداری چه بعدش… بخاطر همون تقریبا قبل بی بی چک مطمئن بودم باردارم…
علائم سندروم پیش از قاعدگی خیلی شبیه به علائم اولیه ی بارداریه ولی با چند تا تفاوت ریز…
مثلا من وقتی که تخمک گذاری دارم نفخ میگیرم یک روز ولی بعدش خوب میشم و دوباره چهار پنج روز به پریودی نفخ میگیرم ولی وقتی باردار بودم نفخ از تخمک گذاری با من موند تا همین الان…
کمردرد و دل درد بارداری از پنج شیش روز بعد اقدام به بارداری میاد ولی برای پریودی یکی دوروز مونده به موعد میاد…
سینه درد توی هر دوتاشون هست ولی اگر باردار باشی نوکسینه سفت تر و بزرگتر و تیره تر میشه و رگای سینه معلوم تر وبرجسته میشن…
یه علامت خیییلی مهم هم ترشحاته!!!
همه ی خانوما توی سیکشون اول پریود میشن بعد نزدیک تخمک گذاری ترشحات رفته رفته زیاد میشه و بعد تخمک گذاری ترشحات کم یا قطع میشه …ولی اگر باردار باشید این ترشحات قطع نمیشن هستن و دقیقا یکی دو روز به موعد پریودتون ترشحاتتون میشه مثل ترشحات تخمک گذاری انقدر زیاد….
توی سندرم قاعدگی عصبانیتتون همیشگیه مثلا دو سه روز پشت هم
اما توی بارداری بیشتر دمدمی هستین یعنی نوسانات خلقی دارید….
سندرم قاعدگی حساسیت به بوو ندارید و مشامتون تغییر نمیکنه
ولی توی باردار هم شامه قوی تر میشه و هم حساس میشید به بوها…
همه ی اینایی که گفتم شاید برای همه یه جور نباشه ولی تقریبا اکثر خانوما مثل هم هستن…
امیدوارم همه ی منتظرا خیلی زوود مامان بشن…
الهی آمین❤️🌹