2777
2789
عنوان

ریزترین علائم بارداری!!!

7929 بازدید | 11 پست

سلام دوستان… این تاپیکو میزنم برای خانومایی که در حال اقدامن و خیلی دنبال علائم بارداری میگردن…. میخوام اینجا تجربه ی خودمو بگم چونکه من خیلی خیلی زیاد روی بدنم زووم بودم چه قبل بارداری چه بعدش… بخاطر همون تقریبا قبل بی بی چک مطمئن بودم باردارم…

علائم سندروم پیش از قاعدگی خیلی شبیه به علائم اولیه ی بارداریه ولی با چند تا تفاوت ریز…

مثلا من وقتی که تخمک گذاری دارم نفخ میگیرم یک روز ولی بعدش خوب میشم و دوباره چهار پنج روز به پریودی نفخ میگیرم ولی وقتی باردار بودم نفخ از تخمک گذاری با من موند تا همین الان… 

کمردرد و دل درد بارداری از پنج شیش روز بعد اقدام به بارداری میاد ولی برای پریودی یکی دوروز مونده به موعد میاد…

سینه درد توی هر دوتاشون هست ولی اگر باردار باشی نوک‌سینه سفت تر و بزرگتر و‌ تیره تر میشه و رگای سینه معلوم تر و‌برجسته میشن…

یه علامت خیییلی مهم هم ترشحاته!!! 

همه ی خانوما توی سیکشون اول پریود میشن بعد نزدیک تخمک گذاری ترشحات رفته رفته زیاد میشه و بعد تخمک گذاری ترشحات کم یا قطع میشه …ولی اگر باردار باشید این ترشحات قطع نمیشن هستن و دقیقا یکی دو روز به موعد پریودتون ترشحاتتون میشه مثل ترشحات تخمک گذاری انقدر زیاد…. 

توی سندرم قاعدگی عصبانیتتون همیشگیه مثلا دو سه روز پشت هم 

اما توی بارداری بیشتر دمدمی هستین یعنی نوسانات خلقی دارید…. 

سندرم قاعدگی حساسیت به بوو ندارید و مشامتون تغییر نمیکنه 

ولی توی باردار هم شامه قوی تر میشه و هم حساس میشید به بوها… 

همه ی اینایی که گفتم شاید برای همه یه جور نباشه ولی تقریبا اکثر خانوما مثل هم هستن… 

امیدوارم همه ی منتظرا خیلی زوود مامان بشن… 

الهی آمین❤️🌹

چه تاپیک خوبی واقعا ممنونم ازت💕👌🏻

من ۴ یا ۵ روز بعد تخمک گذاری دچار کمردرد و دل درد عجیبی شدم و نوک سینه هام حساس شده بود

الان ۴ روز مونده به موعدم درد کمرم کمتر شده و نوک سینه هام فقط سفته

اما ترشحاتم که از تخمک گذاری قطع شد و تا الان که ۴ روز به موعدم مونده هنوز ندارم

من متاسفانه از تخمک گذاری تا الان مشکل یوبوست بیشتر دارم تا نفخ

خیلی شک کردم چون منم مثل شما روی بدنم حساسم و کوچکترین تغییری رو حس میکنم

دعا کنید من هم باردار باشم این ماه

واقعا انتظار سخته

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاپیک خوبی واقعا ممنونم ازت💕👌🏻 من ۴ یا ۵ روز بعد تخمک گذاری دچار کمردرد و دل درد عجیبی شدم و ...

انشالله ک بارداری

منم یبوست تقریبا شدید گرفتم . نوک سینه هام نمیشه بهشون دست بزنم حتی لباسمم میخوره بهشون میخوام جیغ برنم. 

از موعدت نگذشته؟؟

انشالله ک بارداری منم یبوست تقریبا شدید گرفتم . نوک سینه هام نمیشه بهشون دست بزنم حتی لباسمم میخوره ...

نوک سینه های من فقط تا یک هفته بعد تخمک گذاری حساس بود

۴ روز به موعدم مونده و دیگه نوک سینه هام حساس نیس؟

خداکنه💔 دعا کن برام

نوک سینه های من فقط تا یک هفته بعد تخمک گذاری حساس بود ۴ روز به موعدم مونده و دیگه نوک سینه هام حسا ...

انشاالله عزیزم هر چ زودتر بیای این خبر خوشو بهمون بدی 💋من هنوز ک هنوزه باور نمکنم ک نی نی دارم. تو شوکم اصن فک میکردم مث ماه های قبل منفیه ولی یهو مثبت شد 😍😍

انشاالله عزیزم هر چ زودتر بیای این خبر خوشو بهمون بدی 💋من هنوز ک هنوزه باور نمکنم ک نی نی دارم. تو ...

عزیزم مبارک باشه ان شاءالله بسلامتی فارغ بشی

چند وقت اقدام بودی؟

خدا از دهنت بشنوه

چه تاپیک خوبی واقعا ممنونم ازت💕👌🏻 من ۴ یا ۵ روز بعد تخمک گذاری دچار کمردرد و دل درد عجیبی شدم و ...

سلام عزیزم الان خوندم پیامتو 

انشالله که بارداری 

عقب انداختی؟؟؟