2777
2789
عنوان

تنگ کردن واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 28 پست
عه جدی شاید اینا زیادی تنگ کردن

حتما زیادی تنگ کردن شایدم جدیدا بهتر عمل میکنن چون تو زمینه زیبایی عمل پیشرفت بیشتری کرده تجهیزات بهتری هم هست

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

من قصد بارداری مجدد دارم البته یکی دو سال دیگه نمیدونم الان برم این عملو انجام بدم یا بعد 🤔

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای تنگ کردن واژن پیش دکتر جراح زیبایی زنان برو 

من ی دکتر خیلی خوب میشناسم، مطب اش تبریزه 

دکتر سمیه ثقفی راد، خیلی با تجربه و دلسوزه

من خودم این عمل رو انجام دادم و خیلی راضیم 

من خواهرم پیش دکتر کلارا منظمی  واژینوپلاستی انجام داد برای اینکه بعد از دو تا زایمان مشکل داشت . دوره نقاهت کمی داشت خودشم خیلی راضی  هست گفت کلا مکلش برطرف شده .ادرس میزارم: تبریز، خیابان هفده شهریور جدید برج آذربایجان، طبقه ششم، واحد G

سلام عزیزم من پارسال پیش خانم دکتر پریسا پیروزان جراحی تنگ کردن واژن انجام دادم الان کاملا راضیم هزینشم خودمون باید پرداخت کنیم چون جراحی زیبایی به حساب میاد. 

آدرس سایت خانم دکتر برات میزارم بهشون یه سر بزن:

https://drpiroozan.com/

خانمای عزیز مخصوصا عزیزانی که حداقل 1 بار زایمان انجام دادن حتما برای خودتون ارزش قائل باشید پیش دکتر خوب برید. یکی از بهترین دکتر هایی که توی رشت پیدا کردم خانم دکتر فاطمه علیزاده هستن که توی زمینه ی خودشون واقعا متخصص هستن حتما برید پیششون، مطبشون سمت پل بوسار هست. شماره مطبم این پایین میزارم.

01332134791