بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واسه واژینوپلاستی رشت و پرینورافی رشت تعریف دکتر یاسمن مددی رو خیلی شنیدم هم اخلاقشون و هم تجربه و مهارتشون و خیلی تعریف می کنن مریضاشون راضین حالا خودتم راجع بهشون بیشتر سرچ کن
من خواهرم پیش دکتر کلارا منظمی واژینوپلاستی انجام داد برای اینکه بعد از دو تا زایمان مشکل داشت . دوره نقاهت کمی داشت خودشم خیلی راضی هست گفت کلا مکلش برطرف شده .ادرس میزارم: تبریز، خیابان هفده شهریور جدید برج آذربایجان، طبقه ششم، واحد G
سلام عزیزم من پارسال پیش خانم دکتر پریسا پیروزان جراحی تنگ کردن واژن انجام دادم الان کاملا راضیم هزینشم خودمون باید پرداخت کنیم چون جراحی زیبایی به حساب میاد.
من مشهدم عزیزم و تنگ کردن واژنو 1 سال پیش انجام دادم خیلی درد نداشتم خداروشکر خیلی راضیم دکترم عالی بود اسم دکترمم دقیق یادم باشه دکتر نوشین چالاکی نیا بود
خانمای عزیز مخصوصا عزیزانی که حداقل 1 بار زایمان انجام دادن حتما برای خودتون ارزش قائل باشید پیش دکتر خوب برید. یکی از بهترین دکتر هایی که توی رشت پیدا کردم خانم دکتر فاطمه علیزاده هستن که توی زمینه ی خودشون واقعا متخصص هستن حتما برید پیششون، مطبشون سمت پل بوسار هست. شماره مطبم این پایین میزارم.