2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 53 پست

[QUOTE=269788632]بحث ۵تومن نیست. ایشونم مث زنای دیگه میتونست از شوهرش پول بخواد، تو خونه استراحت کنه، خرج قِر و فِرِش ...[/QUOدرسته حق با شماست بحث پول نیست اصلا برام مهم نیست دو ساله دارم میبافم یه هزاری برای خودم خرج نکردم ولی هر وقت خاسته بهش دادم می‌گفت از کسی قرض نگیر اگه پول من کارت رو راه میندازه بردار ولی بهم پس بده میگه باشه دیگه نمی‌ده 

من عروسک میبافم عروسکی۳۵_۴۰کوچیکا میدم جدیدا این قیمت شده  روزی یکی یا دو اگه خیلی بشینم بتونم بزنم سود یکی برای من ۱۵تا۲۰تومنه  با زحمت زیاد خب بهم میگه یه روز بشینی برای ۲۰تومن میگم چیکار کنم دوس دارم کارمو میگو من ساعتی فلان تومن کار میکنم البته اگه باشه کار بهش میگم مرد با زن فرق داره من بقیه کارها هم انجام میدم  ولی هیچی نگو برای دل خودمه بازم یهو وسط روز فحش میده پدر خودت درآوردی چشمت کمتر دستت فردا هزار تا مریضی روشه 

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
ببین عزیزم ب چشم خودم کلی مورد دیدم ک تا زن ی کاری رو شروع میکنه،مردا توقع دارن ک نه پول بخواد نه هی ...

منم ۳۴سالمه آرایشگر خودمم، خیاط لباس دخترم هستم ، کیک و شیرینی و تنقلات سعی میکنم خودم درست کنم ، منطقه ما کوچیکه جای تفریحی ندارم ،مسافرت اصلا نرفتم چون ماشین نداریم، و پولش هم نیست، بازم توقعش یه جوری با نداریم ساختم از زمان ازدواج تا الان یه مثقال طلا برام نخریده ندارم طلا  بازم هیچ وقت هیچی نمیگه ولی درک و سعورشون بعضی وقتا کمه به جای تشکرشونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرداد کلا موجودات بی معرفتی هستن،منم کارمندم ،یه ریال پس اندازه شخصی ندارم همه می‌ره برای وام و مبلغی هم که پس انداز میشه خودش می نه به کارتش، یعنی من کارمند بخوام یه مانتو بخرم باید از یک ماه قبل بگم می‌خوام مانتو بخرم تا آقا اوکی بده،اونوقت دیروز بهم میگه فلان شهر زمین خریدم، در حالی که ما دو ماه قبل دربارش حرف زدیم و به نتیجه رسیدیم که به درد ما نمیخوره،اما دیشب لو داد ،شما باشید چه حسی بهتون دست میده؟

[QUOTE=269788632]بحث ۵تومن نیست. ایشونم مث زنای دیگه میتونست از شوهرش پول بخواد، تو خونه استراحت کنه ...

درکت میکنم عزیزم. انشالا خدا به کسب و کارت برکت بده. شوهرتم با زبون خوش قانع کن که کاری به تو و درآمدت نداشته باشه. مگه نمیگه خیلی کمه، بگو فک کن نیستش. ولی جنجال راه ننداز که تهش یه وقت همین دلخوشی رم ازت نگیره‌. به هرحال کارته، علاقه داری که اینجوری با زحمت و درآمد کم، داری انجام میدی. خداروچه دیدی؟ شاید فردا روزی کارت بگیره و درآمدت خیلی بهتر بشه انشالا. پس حتما ادامه بده کارت و...

خدا قوت بانوی فعال و مهربون💖

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

الان ناراحت ۵ تومنی ک شوهرت قراره بهت نده؟؟؟؟ پول تو‌ و اون نداره ک

من فقط دلم شکست از بی حرمتی که بهم کرد اشکم در اومدبا ا دست از دور می‌گفت خاک تو سرت دلم شکست از این حرکتش وگرنه پول میاد و می‌ره برام مهم نیست

منم ۳۴سالمه آرایشگر خودمم، خیاط لباس دخترم هستم ، کیک و شیرینی و تنقلات سعی میکنم خودم درست کنم ، من ...

من شوهرم پول میده خدایی

ماهانه جدا  پول میده،هروقتم دستش بیاد همینطوری پول میده

ولی خب بازم خودم مشغول کار شدم،چون دوس دارم پول خودم باشه

زن هرچی خرجش بیشتر،عزت و احترامش بیشتر،قدیمیا حرف الکی نمیزدن

درکت میکنم عزیزم. انشالا خدا به کسب و کارت برکت بده. شوهرتم با زبون خوش قانع کن که کاری به تو و درآم ...

قربونت عزیزم ممنونم 

من فقط دلم شکست از بی حرمتی که بهم کرد اشکم در اومدبا ا دست از دور می‌گفت خاک تو سرت دلم شکست از این ...

حق داری واقعا

توم کار نکن دیگه

بشین ک بیاره و خرج کنی

هرچی کم توقع باشی همینطوره،کلا ذات مردا اینطوره،نمیدونم چرا

ولی وقتی خرج کنی و هر روز ی رنگ مو بزنی و تند تند لباس بخری عزیزی و دوس داشتنی

مرداد کلا موجودات بی معرفتی هستن،منم کارمندم ،یه ریال پس اندازه شخصی ندارم همه می‌ره برای وام و مبلغ ...

خود کرده را تدبیر نیست عزیزم. اشتباه کردی از اول

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من شوهرم پول میده خدایی ماهانه جدا  پول میده،هروقتم دستش بیاد همینطوری پول میده ولی خب بازم خ ...

من داییم جوون بود فوت کرد خیلی اعصابم داغون بود همش گریه تا اینکه بافتنی و عروسک بلد بودم خودمو مشغول مردم از ذهنم بره افسرده نشم خیلی هم خوب بود الان عاشق عروسکام هستم هر کدوم که میبافم میبوسمشون  ولی دوست داشتم هم یه درآمد داشته باشم برای خودم هر چند اندک  الان تازه داشتم جا میافتادم  هی میزنه تو ذوقم 

من داییم جوون بود فوت کرد خیلی اعصابم داغون بود همش گریه تا اینکه بافتنی و عروسک بلد بودم خودمو مشغو ...

عکس بده از عروسکات 

منم عاشق کارمم

اموزش مجازی بزار

پیج بزن

تبلغ کن تو دیوار و اینا

ان شاااله ک حسابی کارت رونق میگیره

حق داری واقعا توم کار نکن دیگه بشین ک بیاره و خرج کنی هرچی کم توقع باشی همینطوره،کلا ذات مردا این ...

دلم براش میسوزه درآمدش زیاد نیست منم میگم کار ی که بلدم خودم انجام بدم ماهی ۴_۵شایدم یه تومن باشه شایدم هیچی بستگی به مشتری داره البته کارش حلاله میگه میتونم دروغ بگم ولی راستشو میگه با کم و زیاد هم می‌سازیم ناسازگاری نمی‌زنم دنیا دو روزه ولی خود کرده را تدبیر نیست به قول دوستان