2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 53 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس بده از عروسکات  منم عاشق کارمم اموزش مجازی بزار پیج بزن تبلغ کن تو دیوار و اینا ان شاا ...

چند تا عکس گذاشتم عزیزشما چه کاری میکنید

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
درسته پول منو و تو نداره منم هیچی بهش نگفتم دیروز کار برداشت خرید کرد منم گفتم بیزحمت وقتی دارم کار ...

شاید باهات شوخی کرده الکی زندگیتو بخاطر پول تلخ نکن تو فکرش نرو 

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤
ببین دوست گلم نمیدونم چندسالته اما من ۳۷ سالمه؛ نصف موهام سفیدشده دیگه. تجربه دارم... به چشمم دیدم و ...

من ۲۶ سالمه میدونم چی میگین مجرد نیست بگم نمیفهمم ی بچه ۶ساله دارم سردو گرمم چشیدم ولی ارزش نداره بخاطر ۱۰۰تومن ۲۰۰تومن زندگیشو زهر کنه واقعا این دنیا ارزش ناراحت کردنو ناراحت شدن نداره

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤
منم ۳۴سالمه آرایشگر خودمم، خیاط لباس دخترم هستم ، کیک و شیرینی و تنقلات سعی میکنم خودم درست کنم ، من ...

شما ی خانم هنر مندی 

کاش همین میدار کم پول و چند وقته پیش که طلا ارزونت بود طلا شکسته و دست دوم میگرفتی 

یا وام خانگی عضو میشدی 

بهر حال برای پولی که اینقدر به زحمت در میاری ی فکر خوب داشته باش 

اگر همسرت قدردان بود اشکالی نداشت اما چون مسخره یا دعوا میکنه نباید بهش بدی