2777
2789
عنوان

ببینید شوهرم چی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 53 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی با دست می‌گفت یعنی خاک تو سرت دارن مسخرت میکنن بهش میگم تو کار من دخالت نکن هی میگه بهم بی احترامی می‌کنه 

بهش میگم من هزار تومان هزار تومان گذاشتم رو هم تو دیروز رفتی خرجش کردی همون موقع یه خنده می‌کنی میگی پولای تو هم بدرد خورد چرا وقتی میبافم شروع می‌کنی به دعوا کردنم 

چیکارش کنم به خدا دلم شکست گفتم چند بار بهت دادم هنوز بهم پس ندادی پس دعوام نکن فایده نداره

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
مردا خیلی زود بدعادت میشن متاسفانه. محبت زیادی ببینن، خیانت میکنن. از نطر مالی ام کمکشون کنی،  ...

چی بگم تو این سایت اینقد چیزای عجیب و غریب دیدمو شنیدم که نمیتونم حرفتونو رد کنم

یک عدد❤مهربان❤هستم😻😻خدا جونم مراقب خانوادم باش🙏🙏❤❤❤
بگو گلم ولی اگه دستش تنگه حروبحث نکن پول تو پول اون نداره اونم میره کار میکنه برا شما اون چرا ناراح ...

درسته پول منو و تو نداره منم هیچی بهش نگفتم دیروز کار برداشت خرید کرد منم گفتم بیزحمت وقتی دارم کار میکنم دعوام نکن به یه دردی میخوره اون نمی‌فهمه موقع نداره خنده می‌کنه برمیداره 

خب لامصب فحشم نده دیگه 

اسی شرایط تو و شوهرتو نمیدونم 

اما من و همسرم پا به پای هم داریم کار میکنیم هیچ وقت هم از بار مسئولیت شونه خالی نکردیم 

تو زندگی مشترک این حرفا معنی نداره  هر دو باید تلاش کنید 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اسی شرایط تو و شوهرتو نمیدونم  اما من و همسرم پا به پای هم داریم کار میکنیم هیچ وقت هم از بار ...

خب کار من فرق داره ماهی سیصد چهارصد یا ششصد یا صد بیشتر کار نمیکنم با زحمت جمع کردم قدرش بیشتر می‌دونم ولی برای دل خودم هست نباید هی تیکه بندازه بهم

الان ناراحت ۵ تومنی ک شوهرت قراره بهت نده؟؟؟؟ پول تو‌ و اون نداره ک

بحث ۵تومن نیست. ایشونم مث زنای دیگه میتونست از شوهرش پول بخواد، تو خونه استراحت کنه، خرج قِر و فِرِش کنه، کلاس بره، باشگاه بره، با دوستاش کافه و گردش و تفریح بره. از همه اینا زده، حتی از آسایش خودش توی خونه زده. نشسته ذره ذره جمع کرده. بعدم هروقت شوهرش خواسته بهش داده. ولی اون گفته پس میدم و نداده. مرد نیست مگه؟ پای حرفش وایسه. نمیتونه زندگیش و اداره کنه نباید از زنشم طلبکار باشه. میتونه بازبون خوش توضیح بده که دستش تنگه، سعی میکنه برگردونه ولی نتونسته و بابت این قضیه شرمندست. اسی ام سنگ نیست که، زنه دیگه‌. کوتاه میاد و چه بسا بیشتر کار کنه و بیشتر کمکش کنه. فقط این پررو بازی مردا تو کَت من نمیره

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بحث ۵تومن نیست. ایشونم مث زنای دیگه میتونست از شوهرش پول بخواد، تو خونه استراحت کنه، خرج قِر و فِرِش ...

ببین عزیزم ب چشم خودم کلی مورد دیدم ک تا زن ی کاری رو شروع میکنه،مردا توقع دارن ک نه پول بخواد نه هیچی تازه پولم واسه خونه و بچه ها و خودش خرج کنه

منم گفتم ک اسی زیاد خودشو ناراحت نکنه

بهرحال اون پنج تومنم رو بقیه پولایی ک برده

چی بگم تو این سایت اینقد چیزای عجیب و غریب دیدمو شنیدم که نمیتونم حرفتونو رد کنم

ببین دوست گلم نمیدونم چندسالته اما من ۳۷ سالمه؛ نصف موهام سفیدشده دیگه. تجربه دارم... به چشمم دیدم و لمس کردم تا به این نتیجه رسیدم. تلخه اما عین واقعیته

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟