2777
2789

خواب عشق سابقم رو دیدم

یه مسجد خیلی خیلی بزرگ و با شکوه که تزئین شده بود رو نشونم داد

گفت: (اینجا رو برای تولد امام رضا ع تزئین کردیم

نظرت چیه؟)

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
فکر میکنم اگر حاجتی داری متوسل به امام رضا بشی واسطه میشه برات ❤️

مرسی عزیزم 😍

التماس دعا 😔

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اینکه امام رضا حاجتتو میده؟✨🙂

قضیه اینه که

این خواب رو ۲۶ دی دیدم

دقیقا ۱ سال بعد وقتی که رفت 

همون روز همه چی رو ازش پاک کردم بعد ۱ سال گفتم دوسم نداره دیگه 

ولی شبش این خواب رو دیدم

من تا حالا دم خونه ی امام رضا نرفتم💔

دیگه به خودم گفتم وقتی اون دوسم نداره چرا دعا کنم  

خیره ایشالا  به خاطر هیچ مردی خاطر خودتو حتی یک لحظه هم ناراحت نکن

دقیقا ۱ ساله که ناراحتم

ولی از امروز دیگه نه 

مرسی که اومدی عزیزم❤

هر چی پیش بیاد مطمئن باش خیره

مرسی گلی 🧩

دقیقا ۱ ساله که ناراحتم ولی از امروز دیگه نه  مرسی که اومدی عزیزم❤

اره عزیزم اشتباه کردی ۱ سال خودتو به خاطره مردای مسخره خودتو ناراحت کردی 

به فکر پیشرفت باش و آیندت و بساز 

با همین خط فکری برو جلو ایران و فتح میکنی به خدا و به کم قانع نباش 

بگو عزیزم 

عزيزم ميشه تعبير خواب منم بگي ممنونت ميشم❤️

من مجردم و خواب ديدم ببخشيددداز س ي ن م شير ميومد همينجور فشارش ميدادم ميچكيد ازش.اين يعني چي؟

چند روز بعدشم خواب ديدم كه يك جعبه اي بهم داده بودن كفتن كه پر از برگه هاي سفيده بهم دادن كه استفاده كنم بعد كه دستمو برم داخلش ديدم يه چيز نرمي داخلشه متوجه شدم كه پرندس.دادمش بابام كه بازش كنه ديديم يه پرنده ي سفيييددد و نرمه كه مرده بود بالا گرفتيمش كه پرواز كنه ولي افتاد رو زمين😕

تعبيرشون چي ميتونه باشه؟