mamipanah مدیر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1251 عنوان هستید خریدای نی نی رو بذارم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 42 پست اقا من هنوز برای سونوی قلب نرفتم ولی خیلی بی جنبه ام رفتم براش از الان خرید کردم 😢شیشه شیر و پستونک و … حالا همه میگن شاید اصلا شیشه و پستونک نگیره😂😂بیاید بگید چکار کنم که قطعی و تضمینی شیشه ای و پستونکی بشه🤭 1401/10/27 | 13:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarigalin عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 28236 مبارکه🥰تنها نیستی منم تا فهمیدم باردارم یه چندتا چیز خریدم🤭 به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏 لینک حذف تاپیکهای درخواستی
marziyehastam عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 10771 بخدا ب منم گفتن پستونک ندیاااا واسه تنبلی خودت هی میخوای پستونک بچپونی صداش درنیاد نذاشتن پسرم شب و روز برام نذاشته بود یه سررررره عین چی شیر میدادم سینمو عین لاستیک باااایذ همش تو دهنش نگه میداشت حکم پستونک داشت واسشولی الان باردارم حتماااااااا قطعاااااا پستونک بهش میدم چون خواهرم به بچش داد و واااااااقعا راحت بود تجربه خوبی داشت
۲۲دی عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 1797 سیسمونیشو خودم و باباش میخریم الهی قلبم اکلیلی شد 💖خیلی مبارکه 💝💝💝💝
شکلات،،،،سفيد عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2442 سیسمونیشو خودم و باباش میخریم بسلامتی،انشاالله سالم بغل بگیریش،منم خودمون خریدیم پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎
mamipanah مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1251 مبارکه🥰تنها نیستی منم تا فهمیدم باردارم یه چندتا چیز خریدم🤭 خب خداروشکر براش لباسم خریدم کلی😢
mamipanah مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1251 الهی قلبم اکلیلی شد 💖خیلی مبارکه 💝💝💝💝 قربونت🌹
sarigalin عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 28236 بخدا ب منم گفتن پستونک ندیاااا واسه تنبلی خودت هی میخوای پستونک بچپونی صداش درنیاد نذاشتن پسر ... بده بهش بخوره بابا.هیچکی جای شما نیست.من گوش نکردم دادم.خودش هم یکسالگی ترک کرد.اگر پستونک نبود فلج بودم.بچم خیلی اذیت میکرد.هروقت الکی بیقراری میکرد یا وقت خواب میدادم بهش.یکسره نمیدادم. به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏 لینک حذف تاپیکهای درخواستی
شکلات،،،،سفيد عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2442 بخدا ب منم گفتن پستونک ندیاااا واسه تنبلی خودت هی میخوای پستونک بچپونی صداش درنیاد نذاشتن پسر ... منم پسرم اینقدر نااروم بود،پستونک نگرفت،بعضی بچه ها اصلا خوششون نمیاد پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎
mamipanah مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1251 منم پسرم اینقدر نااروم بود،پستونک نگرفت،بعضی بچه ها اصلا خوششون نمیاد خداکنه بچه ی من بگیره هم خیلی کمکه میگن هم خیلی بانمکه
مژی۷۰ عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 1121 توروخدا زود زود بذار دیگه.چه جالب منم میخوایم خودمون بخریم دیگه فشار به مامانم نیاد.والا چقدر وسیله بخرن برامون.البته اگه قبول کنه مامانم
mehr71 عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 8476 ای جانم ان شاءالله ب سلامتی بچتو بدنیا میاری و بغلش میکنی .فقط ی چیز میشه برا سلامتی منم دعا کنی ک مریضیم خوب شه و خوشبخت شم . خیلی ناراحتم 😢
شکلات،،،،سفيد عضویت: 1397/12/05 تعداد پست: 2442 خداکنه بچه ی من بگیره هم خیلی کمکه میگن هم خیلی بانمکه اره بچه های پستونکی اکثرا آرومن پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎
mamipanah مدیر استارتر عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 1251 بسلامتی،انشاالله سالم بغل بگیریش،منم خودمون خریدیم اره بابا خودمن بخریم یه خوبی که داره اینه که هر چی خودمن بخوایم میخریم ولی با این گرونیا ادم نمیتونه از پدر مادرش توقع وسیله های خوب و گرونو داشته باشه