2777
2789
عنوان

هستید خریدای نی نی رو بذارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 42 پست
بده بهش بخوره بابا.هیچکی جای شما نیست.من گوش نکردم دادم.خودش هم یکسالگی ترک کرد.اگر پستونک نبود فلج ...

اشتباه کردم دو ساااله تمام پدری ازم دراومد. انقدددد از بین رفتم شده بودم چوب خشک چون باید سینه تو دهنش بود وقت و بی وقت حتی نمیخورد باید میموند تو دهنش 

میخواستم همه اونایی ک نذاشتنو جر بدم

گذاشته بودم دهنش خواهرشوهرم از دهنش کشید برد گفت واسه تنبلی خودت لاستیک نذار تو دهن بچه 🙄و خیلیای دیگه زر زدن 

منم سنم کم بود بچه اولم فک میکردم راست میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم اینقدر نااروم بود،پستونک نگرفت،بعضی بچه ها اصلا خوششون نمیاد

پسر من میگرفت اطرافیان نذاشتن نه بچه گناه داره لاستیک تو دهنش باشه پس تو چیکاره ای وظیفته شیر بدی 

دو سال تمام کمرم شبکست عین پستونک سینمو میگرفت😩😩😩

اشتباه کردم دو ساااله تمام پدری ازم دراومد. انقدددد از بین رفتم شده بودم چوب خشک چون باید سینه تو ده ...

ببین خیلی گوش نده 

الان پستونکای خیلی حرفه ای اومده 

ارتودنسیه 

همینی ک من خریدم پستونک روز و شب داره که باعث نشه فک بچه اذیت بشه 

قدیم نیست که 

ای جانم  ان شاءالله ب سلامتی بچتو بدنیا میاری و بغلش میکنی . فقط ی چیز  میشه برا سلامتی ...

ممنونم عزیزم 

چشم حتما دعات میکنم اگر قابل باشم 

شما هم برای من و نی نی دعا کن 

دعا در حق همدیگه میگیره

اشتباه کردم دو ساااله تمام پدری ازم دراومد. انقدددد از بین رفتم شده بودم چوب خشک چون باید سینه تو ده ...

به منم میگفتن😁ولی من کار خودمو میکردم.یکی میگفت دندونهاش کج میشن یکی میگفت لبهاش بد فرم میشن یکی میگفت دهنش بازمیمونه آب دهنش سرازیر میشه همیشه.همش چرت بود.هیچی هم نشد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
پسر من میگرفت اطرافیان نذاشتن نه بچه گناه داره لاستیک تو دهنش باشه پس تو چیکاره ای وظیفته شیر بدی&nb ...

بچه بعدی بده،منم از خدام بود پستونک بگیره

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎