2777
2789

سلام  .یساعت هست درد و تیر کشیدن و‌احساس پری دارم زیر شکمم .دقیق بخام بگم همون قسمتی که بخیه های سزارین قبلیم هست  .کیست و میوم هم دارم .علتش چیه ینی؟نزدیک پریودمم نیست 

کاربر قدیمی ام کاربریم حذف شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه هم میخام برم بزور بلند میشم باید خودمو حالت خمیده کنم صاف نمیتونم وایسم. دکترم الان نمیتونم برم ...

برو پیش یه ماما تو درمونگاه ، بعضی از ماماها خیلی خوب همه چی رو میفهمن

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

رابطه بدون ارضا شدن نداشتی؟از لحاظ جنسی تحریک نشدی؟اگه جوابتون مثبته دلیلش همینه عزیزم.

نه نداشتم .پریشب هم نصف شب همین درد اومد سراغم گفتم شاید غذای سرد خوردم اینجوری شدم

برو پیش یه ماما تو درمونگاه ، بعضی از ماماها خیلی خوب همه چی رو میفهمن

د خب دوتا بچه کوچیک دارم .راهمم تا مرکز اصلی شهر یکم دوره .شوهرمم نیست امروز که برم

رابطه بدون ارضا شدن نداشتی؟از لحاظ جنسی تحریک نشدی؟اگه جوابتون مثبته دلیلش همینه عزیزم.

ممکنه ینی بخاطر تحریک و اینا هم باشه؟

د خب دوتا بچه کوچیک دارم .راهمم تا مرکز اصلی شهر یکم دوره .شوهرمم نیست امروز که برم

آهان خوب پس شرایطت سخته فعلا چاره ای نداری جز اینکه زیرشکمتو روغن زیتون بمالی و ماساژ بدی و گرم کنی با روسری و شال ببندیش ، ولی عزیزم اینا موقتیه حتما شوهرت اومد برو دکتر و سونو بده

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉

شاید عفونت مثانه داری یا همین کیستت هست داره بزرگتر میشه ، برو دکتر برات سونوی شکمی بنویسه

سونو شکمی چند وقت پیش رفتم گفت باید بری کورتاژ .ولی اگه میوم اذیتت نمیکنه و خونریزیت زیاد نیست نمیخاد بری

نه نداشتم .پریشب هم نصف شب همین درد اومد سراغم گفتم شاید غذای سرد خوردم اینجوری شدم

لطفا بهم نخندین.اما من هر وقت اینجوری میشم.با همسرم رابطه میگیرم و اوکی میشم.میخوایی امتحان کن.بعد به ماما مراجعه کن .اما حس میکنم خوب میشی

آهان خوب پس شرایطت سخته فعلا چاره ای نداری جز اینکه زیرشکمتو روغن زیتون بمالی و ماساژ بدی و گرم کنی ...

مرسی ..ولی نمیدونم چرا اینجوریه دردش .اصلا نمیشه دراز کشید .یا راه رفت .یا نشست هی وول میخورم و میچرخم دور خودم

لطفا بهم نخندین.اما من هر وقت اینجوری میشم.با همسرم رابطه میگیرم و اوکی میشم.میخوایی امتحان کن.بعد ب ...

من همیشه سر درد و میگرن میگرفتم اگه نمیشدم .یهفتس اینجوریم .همسرمم راننده کامیونه همیشه نیست اخه

بله عزیزم صد در صد.منم نمیدونستم وقتی یکی بهم گفت اصلا تعجب کردم.اما در کمال ناباوری دیدم که وقتی را ...

چه جالب مرسی که گفتید⁦:⁠-⁠)⁩