2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁من اومدم 

کی برام خواستگار میاد

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
میدونم عزیزم منظورم آنه درباره اش توضیح بدیم اگه خیلی قویه♡؟

تو حس ششمی ؟؟😍آره ازت سوال کنم میتونی توضیح بدی و جوابمو بدی ؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
 تو حس ششمی ؟؟😍آره ازت سوال کنم میتونی توضیح بدی و جوابمو بدی ؟

حس ششم یه حس درونی ایی که هر کسی توی دلش داره یرا یکی قوی برا یکی ضعیف من به شخصه حس ششم قوی دارم چرا میگن حس ششم چون ما پنج حس داریم لامسه بینایی  چشایی بویایی شنوایی اینم حس ششم  که درون آگاهی هست یعنی قبل از چیزی که رخ بده ازش آگاهیم مثل اینکه امروز بارون میاد یا امروز اتفاقی رخ میده♡

اگه بتونم اره♡

کی واسه من خواستگار میاد

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤