2777
2789
قربونت ایشالا برا شمام سالم باشه اما از دیشب که شوهرم فهمید گفت برو سقطش کن من دختر نمیخوام واقعا حا ...

توجه نکن، بذار به دنیا بیاد عاشقش میشه

دختر و پسر نداره که مهم سالم بودنشه 

اگه آنقدر جنسیت براش مهم بود آی وی اف میکردید، بازی که نیست امتحان کنیم اگه دختر بود سقط کنیم، دارید در مورد یه موجود زنده صحبت می‌کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجهی نکن و جدیش نگیر. از خوبیای دختر واسش بگو.  من الان دوتا دختر دارم که با دنیا عوضشون نمیک ...

خودمم یه دختر دارم جونش براش در میره. اصلا انتظار این برخورد نداشتم خیلی دلم شکسته از دیشب خونه نیومده جواب تلفن هم نداده

قربونت ایشالا برا شمام سالم باشه اما از دیشب که شوهرم فهمید گفت برو سقطش کن من دختر نمیخوام واقعا حا ...

میگذره این روزا من خواهر کوچیکم ناخواسته بود مامانم حتی آمپول گرفت که سقط کنه الان ماشاالله ۲۸سالشه اینقدر عزیزه پیش هممون که مامانم میگه خداروشکر که این کارو نکردم