2777
2789
عنوان

میتونه بخاطر سنس باشه ۲۱ سالشه یا بخاطر دوری راه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 73 پست
چ ربطی داره ت قرار باهاش ازدواج کنی ن دختر همسایه  میخوای رواون حساس باشه  چند سالته؟&nb ...

۲۰

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

اخه کنارشم هستم مثلا تو ماشین بابامم شیشه هاش دوریه نمیزاره موهام بیرون بیاد چادر باید تو ماشینم سرم ...

شما میگی یه مدت دوست بودی اون موقع چشمت واز نکردی با اخلاقش آشنا بشی اخه 

الانم جایی که اینجا نظر بقیه رو انجام بدی که یه طرف حرف میزنن و همش میگم جدا شو بهتره با یک مشاوره مطرح کنی اونم هم با شما حرف میزنه هم همسرت بهترین نتیجه رو میگیری و هر تصمیمی بگیری نمیگی با نی نی سایتی ها مشورت کردم اینو گفتن میگی مشاورم رفتم این نظر و داشت بیا تغیر کن تا زندگی خوبی داشته باشیم 

🌸با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اولا اسمشو می‌آوردم دعوا راه مینداخت الان گذاشته ولی اغلب اوقات فالورامو میبینه 

خود دانی گلم و تحمل یروز دو روز یه سال دوسال نیست یه عمر میخوای باهاش زندگی کنی 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
انشالله بتونی راه درستو انتخاب کنی و خوشبخت بشی عزیزم 🙏❤️

مرسییی عزیزم منم برات همچین آرزویی میکنم🌹♥️

شما میگی یه مدت دوست بودی اون موقع چشمت واز نکردی با اخلاقش آشنا بشی اخه  الانم جایی که اینجا ...

اره عزیزم اونوقتا اینجور نبود ب مانتو جلو باز گیر بود و عکس پروفایلم ولی بعد از نشون اینجور شد

واقعا عزیزم بخاطر سن نمیتونه باشه؟آخه ۲۱ سالشه جوگیر نیست؟

نه ... بخاطر محیطی هست که درش بزرگ شده... آدم های خشکه مقدس خیلی خیلی سخته که تغییر کنند...در حدی که نمیشه اصلا... شما فرض کن بخوای بعداً یک موسیقی گوش بدی یا بری توی خیابون قدم بزنی، همش باید اجازه بگیری و زندانی اون میشی، برعکس هر چی سنش بالاتر میره بدتر میشه... اینا اسمش علاقه نیست. ذهن مریض این افراد همیشه با بی اعتمادی به طرف نگاه می‌کنه... علاوه بر این خودت رو از تمام لذت های عادی زندگی برای یک آدم مریض و غیر نرمال محروم نکن...

نه ... بخاطر محیطی هست که درش بزرگ شده... آدم های خشکه مقدس خیلی خیلی سخته که تغییر کنند...در حدی که ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم چون اصلا خانوادش اینجوری نیستن خیلی عادی حتی مامانش ب مامانم گفت نسبت ب ما اصلا اینجور نیست ولی نسب ب من هست حالا من فکر میکردم بخاطر دوریه یا سن

همه میگن زیادی حساس شده خیلی 

بببخشید اینو میگم خودش معلوم نیست چیکار میکنه ک ب ت گیر میده فکر میکنه ت هم مثل اونی 

بازم نمیدونم 

یک سوال جرا نمیزاره روبیکا داشته باشی 🤔

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺
واقعااا خداکنه خوب بشه خودش میگه من اخلاقم میشناسم تغییر نمیکنم اولا میذاشت گوشی ببرم ولی الان!

نمیدونم بخدا.ولی ماهم موقعی عقد کردیم من ۱۷ سالم بود اون ۲۰.سنش که بالاتر رفت ازهمه نظر بهتر شد.وبخاطر اینکه دوست داره روت حساسه.یه روز بشین باهاش حرف بزن بگو اینکه من باهات دوست بودم ودلیل نمیشه که من برم بازم دنبال رابطه با جنس مخالف.به من اعتماد داشته باش.بهش بگو زنار هرچقدر محدود کنی عقده ای تر میشن.بگو من بهت متعهد وبهت هیچ وقت خیانت نمیکنم نه اینقدر خودتو آذین کن نه من.بگو اگه اینقد قرار باشه منو تحت فشار بزاری مجبورم باهات تمام کنم چون داری منو پیر میکنی.

قبلا هم همینو نوشته بودی واقعا این ب درد زندگی نمیخوره پارانوئید داره بابا چرا خودتو نجات نمیدی

اخه عزیزم چجوری یهو پارانوئید گرفت آخه برای خواهرش تعریف کردم ب من این گیرا رو میده تعجب کرد 

یعنی بعد نشون باید شکاک بشه روم 

واقعاا یعتی بخاطر سن نیست چقد ترسناک 

البته اون موقه ها بی اعتماد بود بهم الان واس همین گیر نمیده میگه دیگه بزرگ شدی پخته شدی

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن
واقعا عزیزم بخاطر سن نمیتونه باشه؟آخه ۲۱ سالشه جوگیر نیست؟

شغلی داره ؟؟؟ بعد اینکه از طریق دوستی خیابونی با هم آشنا شدید؟ به این نکته هم فکر کن که ایشون آیا می‌تونه یک زندگی نرمال برات بسازه... ازدواج شوخی و بچه بازی نیست... حرف یک عمر زندگی هست... با این طرز تفکر خشک مذهبی هم شرایط زندگی برات غیرقابل تحمل میشه... تا آخر عمرت نمیشه اسیرش بشی و از همه چی محروم...