2777
2789
عنوان

میتونه بخاطر سنس باشه ۲۱ سالشه یا بخاطر دوری راه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 73 پست
ن کاری به سن نداره نامزد منم ۳۴ سالشه ۸ ساله باهمیم ینی خون منو تو شیشه کرده بود یبار سرقرار ی کم ری ...

واقعاا یعتی بخاطر سن نیست چقد ترسناک 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجازه داد اینستا نصب کنی؟ چه روشنفکر😐😐😐

هیچی ندارم بگم حتما تو هم15_16 سالته؟! این بابا هنوز دهنش بو شیر میده اینطوری شک نکن بدتر میشه بهتر نمیشه داداش منم عین اینه بعد18سال زندگی بدتر شده همون بی مغزی هست که بود خود دانی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
ن کسی ک از اول اینجوری باشه تا اخر عمرت دیونت میکنه 😐

اخه فقط نسبت ب من اینجوریه از اول اصلا اینطور نبود☹️

اولش جو گیره خوب میشه و از شما دوره حساسیتش بیشتره .

اخه کنارشم هستم مثلا تو ماشین بابامم شیشه هاش دوریه نمیزاره موهام بیرون بیاد چادر باید تو ماشینم سرم باشه 

اخه فقط نسبت ب من اینجوریه از اول اصلا اینطور نبود☹️

چ ربطی داره ت قرار باهاش ازدواج کنی ن دختر همسایه 

میخوای رواون حساس باشه 

چند سالته؟ 

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺
ن عزیزم گوشی لمسی ک میزاره داشته باشم تو بیرون نمیزاره ببرم میگه دزدی زیاده چون یبار خودشو خفت کردن ...

اوه ه ه …بنظرم ببرش پیش مشاوره البته اگه حرف گوشت کنه و اگه حرف گوشت نکرد خودت این رفتارهاشو بل یه مشاوره درمیون بذار ببین چی میگه 

وگرنه اینجا کسی دقیق نمیتونه راه درستو بهت نشون بده 

اخه خیلیها بعد از ازدواج بهتر میشن و بعضی ها بدتر میشن و فقط یه مشاوره میتونه کمکت کنه 

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !
اجازه داد اینستا نصب کنی؟ چه روشنفکر😐😐😐 هیچی ندارم بگم حتما تو هم15_16 سالته؟! این بابا هنوز دهن ...

بخدا اولا اسمشو می‌آوردم دعوا راه مینداخت الان گذاشته ولی اغلب اوقات فالورامو میبینه 

راحت بگم که ولش کن چون یک خشکه مقدس زبون نفهم هست... بعدها مشکلات خیلی بدتری برات ایجاد میشه... برو دنبال یک آدم نرمال ... نگران علاقه هم نباش..‌‌به مرور فراموشش می‌کنی. اینجور آدما مریضن و هر کسی که مخالف اعتقاداتشون قدم برداره تکفیر میکنن... خدارو شکر در حد نامزدی هست... فوری بهم بزن و ارتباطت رو کاملا قطع کن... اگه ادامه بدی، بعد ازدواج کارت به تیمارستان میکشه، دیدم که میگم...  

اوه ه ه …بنظرم ببرش پیش مشاوره البته اگه حرف گوشت کنه و اگه حرف گوشت نکرد خودت این رفتارهاشو بل یه م ...

اره عزیزم باید برم چون من فکر میکنم بخاطر دوریه یا سنش

بخاطراینکه سربازی وازت دوره اینجوریه.سنش یکم بالابره وپیشت باشه اوکیه.بعد چند سال اعتماد مردا بدست میاد.من خودم همسرم تا حدی لینجوری بود.بعد چند وقت اعتمادش بدست اومد فهمید کارم به هیچی نیست الان برم مثلا تنها مسافرت زنگ بزنم بگم مسافرتم هیچی نمیگه‌.

راحت بگم که ولش کن چون یک خشکه مقدس زبون نفهم هست... بعدها مشکلات خیلی بدتری برات ایجاد میشه... برو ...

واقعا عزیزم بخاطر سن نمیتونه باشه؟آخه ۲۱ سالشه جوگیر نیست؟

بخاطراینکه سربازی وازت دوره اینجوریه.سنش یکم بالابره وپیشت باشه اوکیه.بعد چند سال اعتماد مردا بدست م ...

واقعااا خداکنه خوب بشه خودش میگه من اخلاقم میشناسم تغییر نمیکنم اولا میذاشت گوشی ببرم ولی الان!

اره عزیزم باید برم چون من فکر میکنم بخاطر دوریه یا سنش

انشالله بتونی راه درستو انتخاب کنی و خوشبخت بشی عزیزم 🙏❤️

درجواب ابلهان آنقدر خاموش نمانید که بگویند😌دیدید؟ حرف حساب جواب ندارد !