2777
2789

احتمالا بیماری آنورکسیا داری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا بیماری آنورکسیا داری

تو ردیت هم پرسیدم از خارجیا. گفتن انورکسیای اتیپیکاله. خودم فکرنمیکردم انورکسیا باشه چون وزنم عادیه ولی انگار نوع اتیپیکال ربطی به وزن نداره. فردا میرم پیش تراپیستم ولی میترسم تا فردا دووم نیارم 🚶💀

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م
من همین الان رفتم پیتزا قارچ و گوشت نصف یکم پیش داشتم گذاشتم ماکروفر گرم شه من شبا خیلی گرسنم میشه😅 ...

نوش جان 🤍 سعیمو میکنم 😅

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م

اخه واقعا نمیتونم درک کنم فقط کافیه بری یخچالو باز کنی هر چی دیدی بخوری به همین سادگی من همین الان دارم پفیلا میخورم دو دقیقه گشنه بمونم قاطی میکنم اصلا زندگی به خوردنش خوشه دیگه عشقم😂

چی هست اخه😶😶😶من ناراحت که باشم استرس از جیزی هیچی نمیخورم حتی نمیخابم و کلافه ام  

ایشون از بدن خودش متنفره.بیماران آنورکسیا جز بیماران روانی محسوب میشن که خودشونو از لذت خوردن تا جایی که از پسش بر بیان محروم میکنن تا لاغر شن.گاها اونقدر چیزی نمیخورن که سوءهاضمه میگیرن.بیماران بعد مدتی خیلی لاغر میشن ولی بازم توهم چاقی دارن.گاهی باعث مرگ خودشونم میشن.اسی تشخیص نهایی باید با روانپزشکت باشه من فقط چیزایی که بلد بودمو گفتم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

عزیزم از موادی استفاده کن که کالری کمتری داره, منم دقیقا وقتی افسردم تمایل به غذا ندارم ولی پرخوری عصبی دارم, منم وزنم معمولی عست نهایت یکی دو کیلو اضافه دارم ولی به شدت حساسم رو وزنم یکم بالا بره افسرده میشم

من همین الان رفتم پیتزا قارچ و گوشت نصف یکم پیش داشتم گذاشتم ماکروفر گرم شه من شبا خیلی گرسنم میشه😅 ...

دلم پيتزا خواس ولي ٣ كيلو باز اصافه شده وزنم

چندكيلويي

من اگ شبا اينجوري بخوام پرخوري كنم خيلي چاق ميشم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست