الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم از موادی استفاده کن که کالری کمتری داره, منم دقیقا وقتی افسردم تمایل به غذا ندارم ولی پرخوری ع ...
واااي منممممم
چيزاي كم كالري مث چي؟؟؟
الان منم٣ كيلو زياد كردم ازخودم بدم مياد
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
اخه واقعا نمیتونم درک کنم فقط کافیه بری یخچالو باز کنی هر چی دیدی بخوری به همین سادگی من همین الان د ...
اخه از غذا میترسم. میترسم چاق بشم. البته الان هم خودم رو چاق میبینم. دوست ندارم کسی من رو درحال غذا خوردن ببینه. حتی وقتی تنها هستم هم یه بیسکوییت یا یه بشقاب برنج و خورش درنظرم سمه. فقط شکر و چربی و کالری میبینم تو غذاها و برای همین نمیتونم بخورم. هرغذایی حداقل یه قاشق روغن رو داره دیگه. کربوهیدرات یا گوشت داره. حتی میوه هم قند داره و نباید بخورم در نظر خودم 😂 میدونم مسخره ست ولی با غذا خوردن بقیه مشکلی ندارم. فقط مطمئنم که خودم لیاقت خوردن هروعده رو ندارم. گاهی چند روز غذا نمیخورم مثل الان. و اگه به زور چیزی بخورم بالا میارم. تنها چیزی که این مدت خوردم قرص جوشان همراه با اب بود که اونم حس بدی دارم چون شیرینه
بادوم زميني عاشقشم خيلي ميخورم ولي ميگن چربيش زياده
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
قبلا میتونستم به غذا خوردن فکرکنم ولی الان حتی نمیتونم فکرکنم. یه دونه خیار از نظرم زیاده. نمیتونم خ ...
اوووه منم حساسم ولي غذا ببينم مثلا پيتزا عاشقشم ميخورم پرخوري ميكنم اما روز بعدش كمتر ميخورم چون عذاب وجدان دارم