2777
2789
با اجازه استارتر.گفتم تجربمو بگم شاید کار ساز باشه.عزیزم منم بعد زایمان طبیعی این مشکل رو ماهها داشت ...

برای هموروئید چی؟ درمان خونگی سراغ ندارید؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خدابیامرزتش،خیلی کارا،سرمایه کوچیکم داشته باشی میتونی بیزیتستو شروع کنی مثلا دیدی جدیدا تو اینستا آن ...

اگه ازین روستای زندان میتونستم برم بیرون میتونستم قدمی هم بردارم برا آزادیم ...... ممنون ازراهنماییت عزیزم   بهش فکرمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هموروئید چی؟ درمان خونگی سراغ ندارید؟

هموروییدم هم همینه درمانش.اصلا کسی که هموروییدش درمان شده بود اینو به من یاد داد.خودش انقدر اول وضعش وخیم بود یکبار عمل کرد اما بعد مدتی مشکلش برگشت این روش رو امتحان کرد خوب شد الان ده سالی میشه 

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤
هموروییدم هم همینه درمانش.اصلا کسی که هموروییدش درمان شده بود اینو به من یاد داد.خودش انقدر اول وضعش ...

ممنون فقط یه چیزی حتما باید بعدش رفت حموم؟ شستن کافی نیست؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

خواهش میکنم چرا کافیه.من چون اون موقع نوزادم داشتم هرروز صبح میرفتم دوش می‌گرفتم دیگه عادتم شده بود

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤
خواهش میکنم چرا کافیه.من چون اون موقع نوزادم داشتم هرروز صبح میرفتم دوش می‌گرفتم دیگه عادتم شده بود

آها بعد چه مدت باید این کارو کنم؟ یک ماه کافیه؟

منم بواسیرداشتم  رفتم براجراحی  دکتره گف جراحی نکن اول یماه خوردوخوراکتودرست کن خوب نشدی بیاجراحی....هررچی باعث ملین شدن میشه استفاده کن مخصوصا روغن زیتون الووزردالوتازه یاخشک ووو   هرچندروزهم تونستی توتشت آبگرموبتادین بشین حدودا یه ربع.    بواسیرویاباید جراحی کنی  یابه خوردوخوراکت برسی سردی نخوری   

منم بواسیرداشتم  رفتم براجراحی  دکتره گف جراحی نکن اول یماه خوردوخوراکتودرست کن خوب نشدی ب ...

ممنون خب من اصلا دلم نمیخواد جراحی کنم پس به خورد و خوراکم میرسم ولی یه سوال 

زمانی که خوب شدم میتونم سیر و فلفل و اینا بخورم؟

اره من که برای اطمینان دو هفته انجام دادم اما همون هفته اول خوب شد

چه خوب 

ممنون اگر جواب بده خیلی خوبه هر جور شده عسل طبیعی گیر میارم 

ممنون خب من اصلا دلم نمیخواد جراحی کنم پس به خورد و خوراکم میرسم ولی یه سوال  زمانی که خوب شدم ...

اره بشرطیکه اونروزحتما ملین بخوری  مثلا یه قاشق زیتون طبیعیوبخوری  یاچنتاالووزردالو بخوری