2777
2789
مجردی؟

نه بابا ادم مجرد اخه الان بیدار باشه چسناله نمیکنه که

اگه مجرد بودم الان داشتم سریال میدیدم و چیپس میخوردم

متاسفانه متاهلم و پشیمان

خیلی پشیمونم از ازدواجم

یک روز راحت ندیدم از روزی که بله گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام خیلی وقته فوت شده  یه فرشته بودبخدا. ولی حقوق بیمه مو میتونم ازمادرم جداکنم  کمه ول ...

خدا رحمتش کنه منم مثل توام چون پدر ندارم مادرم برا هر کاری که میکنه منت میذاره فرشته ها زود میرن حقوقت و جدا کن واتاقت و جدا کن تا حساب کار دستش بیاد که محتاج اون نیستی برا خودتم چرخ بگیر برو همون کارگاه خیاطی مشغول شو

بابام خیلی وقته فوت شده  یه فرشته بودبخدا. ولی حقوق بیمه مو میتونم ازمادرم جداکنم  کمه ول ...

خدابیامرزتش،خیلی کارا،سرمایه کوچیکم داشته باشی میتونی بیزیتستو شروع کنی مثلا دیدی جدیدا تو اینستا آنلاین شاپا  پک ولیتاین درست میکنن میفروشن؟

آره اگه خونه داری میتونی زندگی کنی برو ۳۱ سالته بالغی از پس خودت بر میای اگه رقصت خوبه یکم حرفه ای تر شو اصن برو تو باشگاها سانس بردار مربی دنس شو،یه مغازه کوچیک بزن جنس بیار،فقط شروع کن یا موفق میشی با شکست میخوری که شکستم بخوری حداقل شروع کردی و ازون خونه زدی بیرون خودتو تباه نکردی!

من چون پسرم مریضه و تب داره از ترس تبش نمیتونم بخوابم الان از بیمارستان آوردمش اینقد خوابم میاد که دوس ندارم صبح از خواب بیدارشم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
نمیتونی ازکسی قرض بگیری یا بخری یه دست دوم

اگه حقوقمو جداکنم میتونم جمع کنم دوسه ماه دیگه بخرم ....ولی ازین میترسم اگ جداکنم باهام بدترازین رفتارکنه حتی تواین اتاق هم نزاره بمونم نزاره یه بخاریوروشن کنم     میخواستم وقتی جداکنم که ازین خونه برم 😔

من دوس دارم بیدار شم ولی خوب شده باشم شقاق دارم

با اجازه استارتر.گفتم تجربمو بگم شاید کار ساز باشه.عزیزم منم بعد زایمان طبیعی این مشکل رو ماهها داشتم رفتم دکتر و کلی دارو استفاده کردم هم شیمیایی هم دست ساز خوب نشدم.فقط یه چیز خوبم کرد اول اینکه چند روز غذاهای ملین خوردم که موقع دفع اذیت نشم و شبا موقع خواب به مقعد یکم عسل طبیعی میزدم روش پانسمان میذاشتم می‌خوابیدم و صبحش حمام.یک هفته انجام دادم خوبه خوب شد اما باید عسلش طبیعی باشه.

آدم خوبی باش اما وقتت رو صرف اثباتش به دیگران نکن❤