سلام خوبین من خانواده همسرم همشون خیلی چشم و همچشمی دارن من کاملا برعکسم موندم مثه اونا رفتار کنم تو مهمونیاشون یا جمع کنم طلا بخرم خیلییی زیادم مراسم دارن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من به طلا زیاد علاقه ندارم اگه به جات بودم بیشتر به لباس و چهرم میرسیدم، خب مراسم اینام گفتی زیاد دارن بیشتر به خودت برس مثلا لباس و رنگ مو و چهره و..
وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
من به طلا زیاد علاقه ندارم اگه به جات بودم بیشتر به لباس و چهرم میرسیدم، خب مراسم اینام گفتی زیاد دا ...
من خودم قبل ازدواج هم بینیم عملی بود هم صورتم ژل بود رنگ موهم جز مشکی هیچی بهم نمیاد صورتمم همه چیش متناسبه ورزشم میرم هیکلم توپره لباسم از قبل دارم و ادمیم که اهل تفریحم هستم ولی دیگه اینحوری نیسم میگم دوتومن میدم لباس ۷ تومنشو میزارم کنار