2777
2789
عنوان

زیاد نوشتم ولی بخونین لطفا چرا دوست پسرم اینجوره:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 135 پست
دگ والا این رابطه، رابطه بشو نیس تا قیامت باید هعی منتظر بمونی آقایی کنه 🤦🏻‍♀️ یا دست پس و پیشو ...

توروخدا یه راه بگو ک من ازین حال دربیام و ریده شه بهش دارم میمیرم از حرص یچیز فقط یچیز:)))) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دگ والا این رابطه، رابطه بشو نیس تا قیامت باید هعی منتظر بمونی آقایی کنه 🤦🏻‍♀️ یا دست پس و پیشو ...

دوس دارم یچیزی بگم بهش ک این حرفی ک زدمو بشوره ببره دارم دیوونه میشممم

خیلی اعصابم خورده خودم هم مخصوصا بخاطر اینکه گفتم بیا آشتی دادم حرص میخورررررم قشنگ نمیدونم چیکار کن ...

اصلا استوری های غمگین نزاری...پست های تیکه دار و کنایه دار هم نزار.....اگه بزاری میگه هاااان لجش گرفته...اصلا فکر کن همچین آدمی نیست بی توجهی خودش بهترین جوابه باور کن....اگه خودش به دست و پات میوفتادی...اونوقت تو آدم حسابش نکن مساوی میشی و دلت خنک میشه...بزارش کنار قول میدم تنهایی بیشتر آرامش داشته باشی تا دوستی با همچین آدم خودشیفته ای...البته آدمایی مثل تو باعث میشن همچین حس خودچوس پندار بهشون دست بده و فکر میکنن کی هستن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بعضیاایقدکم دارن وعقده ای ک جایی تودنیای واقعی ندارن وتاریخ مصرفشون گدشته میان مجازی عقداشونوخالی کن ...

طلاق گرفتن که بد نیست ازدواج کردن با مرد بزرگترین اشتباه زندگی یه زنه و تحمل کردن مرد خیلی بده طلاق گرفتن نجات دادن زن از اون وضعیته 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اصلا استوری های غمگین نزاری...پست های تیکه دار و کنایه دار هم نزار.....اگه بزاری میگه هاااان لجش گرف ...

ما حتی کات هم کردیم دوهفته 

خودش برگشت گف میخوام برگردم 

ولی اینبار میخوام ی حرفی بهش بزنم ک این حرف اخرمو بشوره ببره

میخام برگرده و بیوفته ب التماس  ک حالم خوب شه

یعنی میخوای ادامه بدی؟ببخشیش بعدا؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
میخام برگرده و بیوفته ب التماس  ک حالم خوب شه

نمیتونم واقعا تو حوزه کات و فحش موفق ترم

میترسم منم یچی بگم گند بخوره😂

ولی ی کاربر گفته بود کم توجهی و ندیدن استوری،اینا جوابه 

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
چون خودمو کوجیک کردم واسش غرورم خورد شد میخوام برینم بهش 

بعد ریدنت منظورمه

نمیتونم واقعا تو حوزه کات و فحش موفق ترم میترسم منم یچی بگم گند بخوره😂 ولی ی کاربر گفته بود کم تو ...

دارم روانی میشمممم وای چرا من این حرفو بهش زدم :)) 

همون فحشو کاتتو بگو من واسه فردا اگ چیزی نگف بگم بش