2777
2789
عنوان

زیاد نوشتم ولی بخونین لطفا چرا دوست پسرم اینجوره:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم از همین اعصابم خورد شددد بخدا من اینجوری نیستم ک این حرفارو بزنم یکی بم گف اینو بگو گفتم اینج ...

عزیزدلم دیگه نه استوری هاشو نگاه کن...نه بهش پیام بده...اصلا فکر کن وجود خارجی نداره.....بزارش کنار تا راه واسه آدمای جدید زندگیت باز بشه.....انرژی و تایمت رو بزار برای کسی که بهت آرامش بده ...کسی که می‌تونه  یه روز ازت بی خبر بمونه یه عمرم میتونه...

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
😐😐😐😐😐تو کاربر مردی ب تو ربطی نداره من گل شمالم

بعضیاایقدکم دارن وعقده ای ک جایی تودنیای واقعی ندارن وتاریخ مصرفشون گدشته میان مجازی عقداشونوخالی کنن اینا ازانسانیت فقط۲حرف اولشوب ارث بردن واگه آدم بودن ک مطعلقه نمیشدن ومیخان تومجازی جبران جلب توجه توحقیقی بکنن

قشنگیه شعور ب اینه هرکسی نمیتونه داشته باشه واینم بدون هیچوقت آدمی نبودی ونیستی ونخواهی شد

هنو قربون مارمولک پشت کنتور  

دگم رونظرات من لایک نکن جای دگه خودتوخالی کن عقده ای

عزیزدلم دیگه نه استوری هاشو نگاه کن...نه بهش پیام بده...اصلا فکر کن وجود خارجی نداره.....بزارش کنار ...

میخوام بهش یچی بگم بسوزونمش اعصابن خیلی خورده اصن اروم نمیشم:)))))))

بعد میاد میگه ک من هزاربار بهت فرصت دادم ک انقد گیر ندی بم  حالا خودش با گیر و حساسیت کشتتم من ...

همین که اینقدر خودتو کوچیک میکنی هم اینکه میگی با حساسیتش کشتتم مگه حریم نداری مگه بالغ نیستی بابا چرا اینقدر تو سری خور شدین شماها یا شوهرتونه یا نامزدتونه یا دوست پسرتونه هر بار میام تاپیک بخونم یکی اینجوری خودشو کوچیک کرده کم‌ ابروی زن و همجنستونو ببرین کم کوتاه بیاین همین کارای شماها باعث میشه مرد ها فکر کنن از کدوم آسمون افتادن باور کنید بدون اینا بمونید نمیمیرید که اینقدر فاز میدین بهشون اه

همین که اینقدر خودتو کوچیک میکنی هم اینکه میگی با حساسیتش کشتتم مگه حریم نداری مگه بالغ نیستی ب ...

خیلی اعصابم خورده خودم هم مخصوصا بخاطر اینکه گفتم بیا آشتی دادم حرص میخورررررم قشنگ نمیدونم چیکار کنم ک اروم بشم 

یکی بهم گف اینو بگو منم نفهمیدم چی گفتممم خیلی پشیمونم و اعصابم خوردههه چیکار کنم الان اه

دگ والا این رابطه، رابطه بشو نیس

تا قیامت باید هعی منتظر بمونی آقایی کنه 🤦🏻‍♀️

یا دست پس و پیشو بگیر بگو اصن خوب کردم 😂یا دکمه خداحافظی اش را بزن

و زین پس  اقایی کردن کسی رو انگولک نکن

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
میخوام بهش یچی بگم بسوزونمش اعصابن خیلی خورده اصن اروم نمیشم:)))))))

بی توجهی بزرگترین سوزشه براش ....استوری هات رو اگه چک می‌کنه از گردش هات بزار...پست های فان و خنده دار بزار....اصلا و ابدا استوری هاش رو سین نزن بزارش روی بیصدا دستت اشتباهی نخوره ببینی....اگرم پی ام داد نخونده پاک کن صفحشو...برات مهم نباشه که چی نوشته اگرم کنجکاوی نمیزاره نخونده بزاری کرمت لولید با تاخیر نگاه کن مثلا یه روز بعد....اصلا هم جوابشو نده....قول میدم اعصابت آروم میشه...از بی تفاوتیه تو کل خاندانش هم ماتحتش میسوزه خودش پیشکش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
بعضیاایقدکم دارن وعقده ای ک جایی تودنیای واقعی ندارن وتاریخ مصرفشون گدشته میان مجازی عقداشونوخالی کن ...

@نی_نی_یار_پنج @نی_نی_یار_3  @نی_نی_یار_شب  لطفا رسیدگی کنید بی احترامی میکنه شعورم نداره

تو خوبی بابا  امدی سایت بارداری وخانما 

😂اینارو باید ب خودت بگی اقای نامحترم ک عقدهاتو خالی میکنی بیرون کسی محل بهت نمیده میای اینجا چقدر سخته واقعا ب چشم کسی نیای و مجبور بشی بیای سایت خانما🤣🤣🤣

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤

دگ والا این رابطه، رابطه بشو نیس تا قیامت باید هعی منتظر بمونی آقایی کنه 🤦🏻‍♀️ یا دست پس و پیشو ...

ی جملم جا افتاد:دهن اون مشاورتم گل بگیر

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔