2777
2789
عنوان

دلتنگی بچه هام

1016 بازدید | 18 پست

سلام من ۸ ماه طلاق گرفتم دوتا بچه دارم یکیشون دختره و از بخت بدم اونم فلجه دلم براش آب شده پدرشم اجازه دیدنشونو نمیده ازدواج کردم مث روانیاشدم خیلی ازشون دورم خانوادام هم راضی نبودن طلاق بگیرم باکسی هم حرف نمیزنم یکمی راهنمایم کنین

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱۱۱۱۱
2
100%
۲۲۲۲
0
0%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای چند سالشونه ؟

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خدابه دلت آرامش بده

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
اره

خب اونم بخاطر همین نمیذاره بچه هارو ببینی چون حتما معتقدِ تو بچه هات رو نمیخواستی که بخاطر شخص دیگه ای ترکشون کردی

حالا الان خوشحالی از ازدواجت یا نه؟

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای