2777
2789
عنوان

قطره استامینوفن به نوزاد 12 روزه

8070 بازدید | 19 پست

بچه م از ساعت 1 تا حالا بی قراری میکنه دل پیچه داره 

میتونم قطره استامینوفن بدم؟ چند قطره؟ 

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

نه عزیزم 

از این قطره های کولیک بده بهش 

هنوز زوده این دارو ها رو بدی 

به شوهرت بگو بره داروخانه کولیکز بخره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

نه عزیزم  از این قطره های کولیک بده بهش  هنوز زوده این دارو ها رو بدی  به شوهرت بگ ...

الان فقط استامینوفن دارم 

چیکار کنم

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط استامینوفن دارم  چیکار کنم

دیگه بچه داری اینجوریه

کلا بیدارین تو و همسرت،بگو از داروخونه شبانه روزی بیگیره

شربت های کولیک باید به نوزاد های زیر ۴۰ روز داد

استامینوفن بعد از واکسن یک ماهگی

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه
دیگه بچه داری اینجوریه کلا بیدارین تو و همسرت،بگو از داروخونه شبانه روزی بیگیره شربت های کولیک بای ...

آهان مرسی باشه عزیزم 

نمیدونم عزیزم 

بچه های من این مشکل رو نداشتن زیاد 

یکم بغلش کن. راه ببرش . شکمش رو بزار روی ساق دستت. آروم بزن پشتش بزار آروغ بزنه 

همسرت نمیتونه بره داروخانه ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

درضمن قطره استامینوفن بیشتر از یک ماه نباید درش باز شده باشه ها 

اینو گفتم ماهای بعد لازم شد بدی تاریخی که بازش کردی یادت باشه

روش بنویس همیشه

قدر داشته هامون رو بدونیم چراکه خیلی زود دیر میشه

این دل درد ها معمولا  ساعت مشخصی میان سراغ بچه 

ببین چه ساعتی گریه رو شروع می‌کنه ، قبلش بهش دارو رو بده 

نمیدونم عزیزم  بچه های من این مشکل رو نداشتن زیاد  یکم بغلش کن. راه ببرش . شکمش رو بزار ...

همه این کارارو کردم

تازه دکتر اطفال بودم دکترش گفت یک ماهگی داروی دل درد رو شروع میکنم 

برای همین دیگه بیخیال شدم

از ساعت 1 بیداره هی تو خواب نق میزد و وول می‌خورد و به خودش می‌پیچید 

الکی سینه را میگیره برای کاهش دردش از بس شیر خورده هی استفراغ میکنه 

هر کاری میکنم نمیخوابه

5 دقیقه رو دستم می‌خوابه باز دوباره بیدار میشه 

الان اگه شوهرت میتونه بره داروخ نه قطره کولیف عالیه بگیره براش بهش بده اگرم نمیتونه بره بزارین تو پتو تکونش بدید یا براش ننو ببندید دیگه راحت میخوابه صدای سشوار هم دانلود کن بزار براش

ببین ، نوزاد نه ماه تو شکم مادر به حالت جمع شده ، بوده 

اکثرا قنداق رو دوست دارن 

یک پارچه رو سه گوش تا کن آروم بپیچ دور بچه. محکم نپیچ. 👈👈👈حواست باشه بهش به پهلو بزاری 🚨🚨🚨شیر برنگردونه 

عزیزم استا هیچ تاثیری نداره 

بقیه دارو ها هم آنچنان تاثیری ندارن باید تحمل کنی زمانش بگذره دختر من دو ماهش تموم شد خوب شد (مشکلات دیگه شروع شد 🤦‍♀️) 

تنها چیزی که تاثیر داره اینه که ببرید تو ماشین بگردید بخوابه بیارید بگذارید سر جاش ما مدت ها این کارو کردیم

وگرنه از ۲ شب گریه می‌کرد تا ۹ صبح 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙