2777
2789

بچه ها من نمیدونم چرا عاقل نمیشم ینی خانواده شوهرم نه محبتی بهم میکنن نه دوستم دارن نه ادم حسابم میکنن ولی نمیدونم چرا نمیتونم بد باشم ینی ازونا نیستم ک تو جمع خودمو بگیرم حرف نزنم تیکه بندازم بی محبتی کنم محلشون نذارم.اونا همیشه باخودشون صحبت میکنن دوتاخواهرشوهرام با مادرشون سه تایی مخاطب حرفاشون من نیستم هیچوقت ولی من خر هی خودمو قاطی میکنم ب حرفاشون یا هی خودم میرم میشینم پیششون‌.یا جوگیر میشم مثلا باخواهرشوهرا شوخی میکنم اه حالم از خودم بهم میخوره بعد ک میام خونه خودخوری میکنم ک احمقی چرا اینکارو کردی چرا اینجوری گفتی!!!مثلا دو سه شب پیش خونه ما بودن اولش قیافه میگرفتن چون ما اختلاف داشتیم تازه اشتی کردیم واسه همین سرسنگینن بعدشوهر من یه قلیون برام خریده بود عکس مار داره روش ب شوخی قبلا تنها بودیم گف عکس خودتو دادم زد روشا منم ناراحت نشدم شوخی داریم باهم خندیدم بعدجوگیر شدم اینو ب خواهرشوهر کوچیکم گفتم اونم هرهر خندید پیش همه گف دست خواهرشو گرف بردش اتاق نشونش داد و خندیدن مث سگ پشیمون شدم چرا اینکارو کردم چرا گفتم سوژه داذم دستشون حالا هی میخوان بگن بخندن حتی خواهرشوهرم ب شوهرم گف افرین جزییاتشم قشنگ دراوردی مو نمیزنه چیکارکنم ازین اخلاقم دست بکشم جوگیر میشم همش ینی میخوام ب خودم خوش بگذره باهمه میگم میخندم بعد پشیمون میشم چرا قیافه نگرفتم مث خودشون.این اخلاقم بده بنظرتون یا نه؟؟؟

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه آدم با خانواده شوهرم صمیمی میشه؟؟؟

تهش همیشه جنگ و دعوا و حرف و حدیث میشه

بهترین رفتار با خانواده شوهر فقط و فقط رسمی بودنه

هیچکسسس از همچین برخوردی ضرر نکرده تا حالا

نه عزیزم تو خوبی ... 💓

واقعا خوبه این مدلی بودن؟؟دلم میخوام مث خودشون باشم بشینم یجا حرف نزنم قیافه بگیرم نیم ساعت اینحوریم یادم میره کلا بعد میام خونه ب کاراشون فک میکنم عصابم خوردمیشه

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍

نه تو خودت باش اخلاقت بد نیست اونا بید خحالت بکشن از خودشون ولی سعی کن با شوخیات شخصیت خودتو کوچیک نکنی که بخوان خوردت کنن قیافه نگیر بگو بخند ولی در ند معمول واصلا فکر نکن به رفتادشون

شوهرم پسر عمومه مجبورم احترام بزارم چون خیلی دشمن داریم 

تو خانواده هر حرفیو بهم میزنن تو جم مسخرم میکنن منو با عروسای فامیل دیگه مقایسه میکنن شوهرمو پر میکنن ولی من مجبورم همشو نشنیده و ندیده بگیرم

ای دنیاده قشنگه نی ای مرد مردا🪢🙌🏻

من از دوران عقد اگه حساب کنم میشه ۹ سال

تو این ۹سال یکبارم صمیمی نشدم با خانواده شوهر،همیشه رسمی و جدی هستم...درحالیکه تو خانواده خودم مسخره ترین و ادا درآرترین منم😆