2777
2789

این ک چرا بعضی حییوونا بچشونو میکشن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربه مشابه شمارو داشتم واقعا با این که کلی مطالعه تو زمینه امواج مغز داشتم بازم نمیتونم بگم توهم بو ...

تاحالا از سابلیمینالی نتیجه داشتین؟

نام کاربریم و .. رد گم کنیه، واقعی نیستن..!
تعریف کنید

من یه دورانی خیلی مدیتیشن میکردم جوری که نصف بیشتر زندگیم تو حالت خلسه و مدیتیشن بود و کلی چیزای عجیب و غریب دیدم ولی از یه طرف میگم بازی ذهنم بوده از یه طرف وقتی ارتباطشو با زندگی واقعییم میبینم غافلگیر میشم واقعا ما ذهنمون محدوده برای درک این وقایع

یکی از آشناهامون پسرش بعد از ۱۸ سال پیدا شد

اشنا ما بعد از بیست و خوردهای سال داستان از این قراره یکی به پرستار پول میده واسش بچه بدزده بعد زن پسر دایی مادرم اونجا یه دو قلو دختر و پسر میاره بهش میگن فقط پسره زنده موند اون یکی خفه شده وقتی پسره بزرگ میشه میره شیراز دانشگاه اونجا دختری رو میبینه خیلی شباهت داره با خودش و اعضای خانوادش  باهاش اشنا میشه حرف که باز میشه ظاهرا خانواده دختره هم یه چیزایی بهش میگن که پدر و مادر واقعیش نیستن ولی خیلی پولدار بودن خلاصه رفت و امد میکنن اگر بخوام با جزییات بگم  یه رمان میشه

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم