2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی اگر لقاح دیرتر تشکیل بشه هم ممکنه اما من لانه گزینی رو بیشتر چهار روز ب موعد شنیدم

بله تو اینترت هم نوشته ولی من فقط دیروز ک رور اولم بودم ببخشید فقط رو دستمال توالت یه قطره دیدم دیگه قطع شده. الان موندم که مال چی بود

علائمی هم داری 

دیروز و امروز صبح ک پاشدم تو رختخوابم یکم شکمم حالت گرفتگی داشت ولی در حد دو دیقه. سه چهارروز قبلم بین دو کتفم شدید خشک شده بود و کمرم هم قبل از کتفم درد داشت که هردوش الان خوب شده

دیروز و امروز صبح ک پاشدم تو رختخوابم یکم شکمم حالت گرفتگی داشت ولی در حد دو دیقه. سه چهارروز قبلم ب ...

تا پنج روز صبرکن اگ دیدی پریود نشدی بیبی چک بزن 

ممکن هم بوده لانه گزینی باشه ممکن هم بوده ک پریودیت اولاشع امیدوارم اولی باشه 

تا پنج روز صبرکن اگ دیدی پریود نشدی بیبی چک بزن  ممکن هم بوده لانه گزینی باشه ممکن هم بوده ک پ ...

منکه احتمال میدم پریوده ولی بخاطر همون یه کوچولو لک مشکوکم. اخه چندماهیه که سه چهارروز قبلش کمردرد میگیرم. ممنونم ار توجهت

منکه احتمال میدم پریوده ولی بخاطر همون یه کوچولو لک مشکوکم. اخه چندماهیه که سه چهارروز قبلش کمردرد م ...

علائم بارداری و پریودی شبیه همن نمیتونی تشخیص بدی الان بارداری داره برات اتفاق  میفتع یا پریودی 

علائم بارداری و پریودی شبیه همن نمیتونی تشخیص بدی الان بارداری داره برات اتفاق  میفتع یا پریودی ...

گیج کنندس . اینم بگم بعد از آی وی اف منفی ام دومین پریودمه. شایدم بخاطر همین نامنظم شدم

لك لانه گريني صورتي كمرنگ خون ابه است عزيز

ساعت شش صبح بود دیگه نتونستم خوب ببینم که رنگش چی بوده همین که دیدم انداختم دور اصلا فکرم نرسید ک شاید لانه گزینی باشه فک کردم پری میاد

ساعت شش صبح بود دیگه نتونستم خوب ببینم که رنگش چی بوده همین که دیدم انداختم دور اصلا فکرم نرسید ک شا ...

ان شاالله بارداري عزيز توكل بخدااااا 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍