2777
2789
عنوان

بچم تب داره، میترسم بخوابم🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 133 پست
البته دختراي من ٧/١١ ساله هستن ديگه ميتونن بخورن 

میتونن بخورن ولی عوارضش زیاده

برا کودکان زیر ۶سال هم شربت پروفن میتونیم بدیم ولی برا معده، قلب انگار خوب نیس

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
آنتی بیوتیک دادی؟؟؟؟ پاشویه کن  داروی زیاد بهش نده  حالا شیاف ۱۲۵ برا بچه های کوچیکتره& ...

اره ازیترو مایسین میدم بهش

پاشویه میکنم لرز میکنه الان ایبوپروفن دادم بهش

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دماسنجا یبار مصرفن؟

نه عزیزم یکبار مصرف نیستن ارزونم هستن ولی دقیق ترین دماسنج دیگ حتی دکتر وپرستارای بیمارستان اطفال پرسیدم تایید کردن دماسنج جیوه ای رو میگن اون فقط دقیق بقیه خطا دارن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
ديازپام تب برنيست براي جلوگيري از تشنجه

میدونم ولی اگه بچه ات خدا نکرده مشکل خاص نداره یا مشکل تشنج نداره 

اگه تب کرد همین دیکلوفناک ۵۰ و استامینوفن عالیه 

بچم اگه تب داشته باشه شیاف بزارم راحت تا صبح میخابیم وگرنه همش باید بیدار باشیم 

گلاب بده بخوره  دستمال رو با گلاب مرطوب کن بذار رو پیشانیش  روی شکمش هم دستمال مرطوب بذا ...

عزیزم اگه از این ویروس های جدید گرفته باشه با تب بر هم کم نمیشه چه برسه به گلاب و.‌‌‌..

پسر من درست ۱هفته تب کرد تب هاشم همش۳۸ونیم بودن

خدا کنه انشالله هیچ بچه ای مریض نشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
میدونم ولی اگه بچه ات خدا نکرده مشکل خاص نداره یا مشکل تشنج نداره  اگه تب کرد همین دیکلوفناک ۵ ...

ازكودكي بشدددت فوبياي شياف دارن الانم كه بزرگ شدن همون قوص ميدم مقاومت ميكنن براي شياف

عزیزم اگه از این ویروس های جدید گرفته باشه با تب بر هم کم نمیشه چه برسه به گلاب و.‌‌‌.. پسر من درست ...

دختر خود من هم ویروس جدید رو گرفت تب بالا داشت اینکار هارو کردم پایین تر که میومد قبل خواب یه شیاف میزدم تا صبح تب نداشت دیگه دختر من 5 روز درگیرش بود 

میگن شیاف خوب نیست،

کی گفته من همیشه برای دخترم میزارم هم دردش آروم میکنه هم تبشو میاره پین

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩