2777
2789

سلام دوستان

من باهاشون توسط یه بلاگر آشنا شدم که خیلی تعریفشو میکرد و امروز که از خود خانم صالحی پرسیدم متوجه شدم برنامه غذایی نمیده و یه سری پودره که داخل آب‌جوش می‌ریزی و میخوری و خیلی ام تاکید میکنن که تضمینی و بدون بازگشته اگه راضی نباشی وجه پرداختی عودت داده میشه،مگه میشه رژیم نگیری ورزش نکنی لاغر شی

کسی تجربه داره،میشه اعتماد کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شخصی  کسی که میگه تضمین عودت وجه میدم کلاهبردار و دروغگوعه

واقعیتش منم نگران شدم بهشون گفتم تحقیق کنم اگر مطمئن شدم خبر میدم بهتون

من قبلا از لیمومی رژیم گرفتم خیلی خوب بود برنامه غذایی و پیاده روی روزانه میداد نه پودر و دمنوش و ازاین حرفا

واقعیتش منم نگران شدم بهشون گفتم تحقیق کنم اگر مطمئن شدم خبر میدم بهتون من قبلا از لیمومی رژیم گرفت ...

ببین من خودم یه سری مکمل برای کاهش وزنم استفاده میکنم 

و اصلا هم عوارض نداشته اما اگر بدون رژیم و ورزش بیاره پایین وزنو قطعا مواد مخدر داره 

و کلا هر خریدی هم کردم که بهم گفت اگه نتیجه ندبدی پولتو میدم خدا شاهده هر ۳ بارش حتی سوالمو جواب نداد که چطور استفاده کنم حتی تو کامنت گفتم جواب بدین بلاکم کرد

ببین من خودم یه سری مکمل برای کاهش وزنم استفاده میکنم  و اصلا هم عوارض نداشته اما اگر بدون رژی ...

یعنی از همین صالحی خرید کردین دیگه جواب نداد؟

وای مواد مخدر میگید تنم به لرزه میفته🥴

از شیدا صالحی؟

نه من از مشاور تغذیه گرفتم باهاش تو واتساپ در ارتباط بودم 

اصلاح سبک غذایی داد بهم بعنی مث رژیم گشنگب کشیدن ابنا نیست 

کنارش برای اینک سریع تر بیام پایین و شل نشه پوستمو اینا مکمل هم داد 

۵۰ روزه گذشته ، من ۱۰ روز پیش وزن کردم ۶ کیلو ۲۰۰ کم کرده بودم 

تهرانی؟ باید حضوری ویزیت شی؟

من کرجم ولی نه حضوری نیازی نیست 

چند وقت پیش یکی از خانوما از نینی سایت ازم شمارشو گرفت 

مشاوره رایگان میده ولی باید هماهنگ کنم ببینم متقاضی جدید میگیره یا نه