بعد دوسال ک از سقطم میکذره و باردار نشدم خدا بخواد هفته دیگه انشاالله بریم برای درمان مرکز ناباروری..زدم تو نت انقد حرفای ناامید کننده خوندم..بیشتر استرس کرفتم..از اینورم باردار بشم باید سرکلاژ بشم توروقران بهم بگیر سخت نیست..برا تک تک تون صلوت میفرستم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم منم دوساله سقط کردم اونم تو ۷ماهگی درکت میکنم تو حسرت میسوزم
انشالله که زودتر باردار میشی نگران هیچی نباش دلتو بسپار به خدا
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
بچم مشکل داشت منم مادر بدی بودم صدتا دکتر فوق تخصص جنین رفتم ام ار ای مغز جنین دادم سونو رنگی همه کاری کردم بگن سالمه گفتن مخچه رشدنکرده
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی