2777
2789
عنوان

یکم بهم امیدواری بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم مشکل داشت منم مادر بدی بودم صدتا دکتر فوق تخصص جنین رفتم ام ار ای مغز جنین دادم سونو رنگی همه کا ...

ای بمیرم برات سخته منم چسبیده بودم به یه دکتری ک ....چی بگم نگفت نرمی دهانه رحم دارم کیسه اب ترکید نموند

خدا از دهنت بشنوه گاهی استغفرالله بزرکی خدارو فراموش میکنیم 

الهی به زودی دامنت سبز باشه

دختر سالم بیاد بغلت

یهویی به دهنم اومد دختر 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
بچم مشکل داشت منم مادر بدی بودم صدتا دکتر فوق تخصص جنین رفتم ام ار ای مغز جنین دادم سونو رنگی همه کا ...

الهی به زودی بسلامتی باردار بشید

نی نی تون سلامت باشه

آمین 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
الهی به زودی بسلامتی باردار بشید نی نی تون سلامت باشه آمین 

ممنون عزیزم انشالله شماهم حاجت روا بشی

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ای بمیرم برات سخته منم چسبیده بودم به یه دکتری ک ....چی بگم نگفت نرمی دهانه رحم دارم کیسه اب ترکید ن ...

خدا نکنه

اخی عزیزم خیلی سخت سخت 

هیچکس شاید منو درک نکنه که از این بابت خوشحالم دوستندارم کسی چشیده باشه بخواد درکم کنه 

ولی داغش سنگین بود آوارگی این دکتر اون دکتر از این سونو به اون سونو شبوروزم شده بود گریه و التماس منو از پا در اورد 

روزگی که دیگ گفتن دکتر شعرباف باید حرفو آخرو بزنه رفتم گفن بنده خدا بچه مشکل داره ختم بارداری باید بدیم من همونجا تموم شدم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خدا نکنه اخی عزیزم خیلی سخت سخت  هیچکس شاید منو درک نکنه که از این بابت خوشحالم دوستندارم کسی ...

درکت میکنم منم همیشه میگم خدایا هیچ زن باردار رو شاد وپشیمون نکنی من همون اول واخریش بودم بسه

هیچوقت نمیفهمیم حکمتش چی بود بسپار دست خودش..بازم مامان میشی گل پسری دخترخانومی الهی آمین