2777
2789
عنوان

خانما پسرم مریض ی لحظه میاید

248 بازدید | 32 پست

سرفه های خلط دار شدید داره بعد قفسه ای سینه اش درد میکنه .الانم تب کرده .ظهر بردمش دکتر بهش فقط پلارژین داد با قطره بینی.خودم از وقتی تب کرد بهش ازیترو مایسین دادم ترو خدا دعا کنید بچه ام خوب بشه دارم سکته میکنم خودمم باردارم کسی بوده بچه اش اینطوری شده باشه چیکار کردید خوب شده

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم آزیترومایسین خوبش کنه 

خدا کنه همش فکرای چرت و پرت میاد تو سرم انقدر غصه میخورم 

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
۷۰ حمد برا شفا بخون

خوندم دوباره میخونم براش

نگران نباش گلم،دخترمنم سرفه خلط داروتب شدید داشت خوب شد

دارو بهش چی میدادی میگفت قفسه ای سینه ام درد میکنه

الان به خاطر خمین شرایط تو بیمارستان پسر سه ماهمه بستری کردم 

واییی خداااا یعنی بچه منم بستری میکنن البته پسر من ۴ سالشه اخر بهمن میره تو ۵