2777
2789
عنوان

خانما پسرم مریض ی لحظه میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 32 پست

عزیزم آزیترو روپنج روزبعدمریضیش بده،واینکه برای تبش پروفن یااستابده،آب ولرم ونمکم برای تبش خوبه پاشویش کنی،شربت دیفن یاشربت سیتریزین برای آبریزش بینی،شربت تقویتی ایمیونس،سینشوباروغن حیوانی چرب کن وگرم نگهدارش،آب شلغم ولبو خیلی مفیده

چیزی نیست نترس.پسرای من از اول مهر اینطورین.چندروز خوب میشن دوباره از نو ویروس میگیرن

چی دادی خوب شدن 

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دو سه هفته اینجوری بود چند تا دکتر بردم نتیجه نداد سر آخر فوق تخصص ریه کودکان بردم دو هفته ای خوب شد خداروشکر یه انتی بیوتیک یه اسپری دهانی و یه اسپری بینی و یه شربت کتوتیفن نوشت ،اگه تهرانی ببر پیش دکتر سهیلا خلیل زاده فوق‌تخصص ریه کودکان کلینیک نیکان اقدسیه عکس‌از ریه و سینوساشم گرفت

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
عزیزم آزیترو روپنج روزبعدمریضیش بده،واینکه برای تبش پروفن یااستابده،آب ولرم ونمکم برای تبش خوبه پاشو ...

ممنون عزیزم یعنی پنج روز ک از مریضیش گذشت بدم اخه الان خیلی تب داره

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
پسر من دو سه هفته اینجوری بود چند تا دکتر بردم نتیجه نداد سر آخر فوق تخصص ریه کودکان بردم دو هفته ای ...

باشه ممنون عزیزم

چند سالشه حتما ببر متخصص اطفال 

۴ سالش خیر سرم صبح بردمش

دارو بهش چی میدادی میگفت قفسه ای سینه ام درد میکنه

چیزی نمیگفت زیاد اما همش میگفت اذیتم وقتی سرفه میکرد،اسم داروهاش بخدایادم نیست،یه شربت پودری بود،یدونه قرص سیتریزین یدونه قرص جویدنی اسمش خاطرم نیست

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ممنون عزیزم یعنی پنج روز ک از مریضیش گذشت بدم اخه الان خیلی تب داره

اره چندروزاول دکترگف ندیدآنتی بیوتیک،بقیه داروهایی ک گفتموبده،درکنارش عناب وآویشن وانجیربجوشون بهش بده،وسوپ کم چرب،اگه بخوربدی هم ک خیلی خوبه

شربت پروسپان بده برای سرفه  فرنی درست کن  مایعات فراوان گرم بده

اتفاقا پروسپان میدم فردا حتما براش فرنی درست میکنم

عزیزم انشالله هر چه زودتر خوب میشه ولی خدایی نکرده ممکنه تبش تا ۴روز طول بکشه استامینوفن نداد؟

نه گفت خونه داری بهش بده خاک تو سر دکتر ۳۰۰ تومن خرج کردم بچه امم اینجور شد

چیزی نمیگفت زیاد اما همش میگفت اذیتم وقتی سرفه میکرد،اسم داروهاش بخدایادم نیست،یه شربت پودری بود،یدو ...

ممنون عزیزم

اره چندروزاول دکترگف ندیدآنتی بیوتیک،بقیه داروهایی ک گفتموبده،درکنارش عناب وآویشن وانجیربجوشون بهش ب ...

باشه ممنون از صبح بخور روشن کردم