2777
2789
عنوان

همسایه بی اعصاب

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 34 پست
خواهر باور کن همسایه بغلی من اینطوره ولی تا حالا چیزی نگفتم میگم همسایس حالا اشکال نداره بچه هاش کوچ ...

نه بابا تذکر بده اپارتمان نشینی واسه خودت قوانین داره بنظرم کسی که انقد ارامش همسایه هاش براش مهم نیست بهتره بره خونه ویلایی بخره خدایی ظلمه ادم ارامش میخاد تا گوش میشنوه صدای بچه هاش میان بدبختی روبه رویه ماهم هستن جلوی در مان همش مگه پارکه اخه ..یا برن کوچه بازی کنن یا خونشون🤦🤦🤦🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خداااا

بخدا خجالت نمیکشه مردتیکه اینو بگم پشت در ورودی ساختمون یه قفل جوش داده نصف شبا در رو قفل میزنه انگارکه همه دزدا وایسادن بیان داخل ساختمون ما یعنی اگه جایی باشی نصف شب برسی خونه پشت در ساختمون موندی🤦🤦

خواهر باور کن همسایه بغلی من اینطوره ولی تا حالا چیزی نگفتم میگم همسایس حالا اشکال نداره بچه هاش کوچ ...

دیگه اونم خیلی شلوغش کرده در حد دوتا تقو توق کوچیک که چیزی نیست دیگ ادمیزاد داره زندگی میکنه 😑😑بعضیا خیلی حساسن دیگه ولی واقعا همسایه روبه رویه ما غیر قابل تحمله

شکایت کن با وکیل تا ازشون تعهد بگیرن ول نکنید بگید از نظر روحی اسیب دیدیم دچار استرس و اضطراب شدیم

حوصله شکایت شکایت کشی شوهرم نداره.میگه ولش کن.ولی من واقعا اعصابم بهم میریزه.بیچاره پسرم ،شوهرم نمیزاره تکون بخوره انقد دلم میسوزه براش.

حالا همسایع ما خونه رو کرده محل قاچاق بنزین پر بشکه بنزین کرده زیر راه پله که ما باشیم هیچکس هیچی نمیگه که ناراحت نشه!!!

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
بوش اذیتتون نمیکنه؟

چرا از سردرد و سرگیجه مردم انگار داخل پمپ بنزین هستی

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣