2777
2789
عنوان

تا حالا از محل کارتون زدین بیرون؟

887 بازدید | 37 پست

من حدود سه سال یجا کار میکردم خییییلی رو داده بودم و بی احترامی بهم میشد 

مثلا عید ک شد به همه عیدی دادن به من ندادن😒 خلاصه حقوقم یکم رفت بالا چون مثه حمالا کار میکردم دوشیفت  بقیه صداشون درومد ک فقط روزی۳ ساعت میومدن سرکار،و‌یه شیفت بودن،

یه مدتی بود یکیو اورده بودن کار یادش بدم،هرکاری میکردم یاد نمیگرفت دیگه دهنم کف میکرد بس توضیح میدادم و خودم کارم میموند،مجبور بودم دوساعت اضافه وایسم،خلاصه رئیسمون اومد از طرف سوال پرسید اونم هیچی بلد نبود،با من دعوا کرد ک چرا یادش ندادی 

منم عصبانی شدم وسایلمو برداشتم زدم بیرون

حالا همش حس بد دارم

اینم بگم با اینهمه ساعت کاری حقوقم۳ تومن بود 

دوشیفت و ۵ ماهم دوشیفت مجانی کار کردم براشون بعنوان دوشیفت،کلا شگردشون اینه ک کاراموز میگیرن۵ و۶ ماه بیگاری میکشن بعد بیرونشون میکنن فقط منو نگهداشته بودن با کلی منت اونم چون کارم خوب بود 

شغل خوبی نبوده بیخیال 

اگرتوثروتمندباشی،سرمایکنوعتفریحمیشودتاپالتویپوستبخری،خودتراگرم کنی و به اسکی بروی....اگر فقیر باشی برعکس سرما بدبختی میشودوآن وقتیادمیگیریحتیاز زیبایییکمنظرهزیرِبرفمتنفرباشی!!

از این به بعد هیچ وقت اینطوری برخورد نکنید هر جا ناراضی بود محترمانه دربیاید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهترین کارو کردی...

جایی که حق و رعایت نمیکنن باید فرار کرد

ان شاالله در همین نزدیکیا بهترین شغل گیرت بیاد

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

من یه جریانی رو تعریف کنم. جواب شما تو داستان من هست. خیلی سال پیش من تو یه خونه دانشجویی زندگی میکردم. یه شرکت بزرگم کار میکردم حقوقم هم به نسبت کارم خوب بود. یه بار پای صحبت یه خانمی تو خونه نشسته بودم که تو یه شرکت خیلی معروف کار میکرد. حسابی از وضعیتش می نالید. میگفت من حروفچینم و نرم افزاری که کار میکنم سخته یعنی باید 5-6 تا کارکتر بزنم تا بشه یه کلمه. خلاصه با این اوصاف و سابقه طولانیش تو اون شرکت، بیمه نداشت کمتر از نصف من حقوق میگرفت و هیچ تسهیلاتی نداشت!

گفتم عزیزم چرا نشستی براشون بیگاری میکنی با این تخصص کار خیلی بهتر با حقوق بهتر میتونی گیر بیاری. با ترس نگام کرد. وحشت بیکاری تو اون روز تو اون شرکت زندانیش کرده بود. گفتم من یه شرکت میشناسم معرفت میشم فردا بیا معرفیت میکنم.

فرداش بردم اونجا سریعم استخدام شد و از جای قبلی استعفا داد.

از گفتن این حرفا منظورم کاملا میتونید بفهمید که وقتی داره بهتون اجحاف میشه دلیلی نداره بمونید و تحمل کنید. 

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

بهترین کارو کردی 

امیدوارم کار خوب پیدا کنی 

تمام تجربه های کاری من بیگاری بود 

ولی یک هفته ،دوهفته ،یکماه و مفت

اینایی که من رفتم کاملا گرگ بودن ،از هر نفر یکهفته بعنوان آزمایشی کار میکشیدن و تمام 

نه حقوق نه هیچ ، منت هم میزاشتن 

2 شیفت 3 تومن؟

بیگاری بوده. البته خودم کارفرمام. یهو نباید بزنی بیرون. وقتی شرایط واستون نامطلوبه مطرح کنید وفرصت اصلاح بدین. درست نشد استعفا بدینو مطابق قاندن یک ماه فرصت بدین.

البته بعید بدونم شامل حال شما بشه.مطابق حقوقتون احتمالا بیمه نبودین

بهترین کارو کردی  امیدوارم کار خوب پیدا کنی  تمام تجربه های کاری من بیگاری بود  ول ...

نهایت کاراموزی29 روزه. مطابق قانون کار. حق ندارن بیشتر بگیرن. نمیدونم چجوری میگیرن بخدا. من خودم مدیر شرکتم .

من یه جریانی رو تعریف کنم. جواب شما تو داستان من هست. خیلی سال پیش من تو یه خونه دانشجویی زندگی میکر ...

مرسی عزیزم ک تجربتو بهم گفتی♥️ اره درسته من تمام وقت اونجا بودم و حتی نمیتونستم برای ازمون استخدامی یا ارشد بخونم یا کمک مادر مریضم باشم

حالا میخوام ک درس بخونم تا ازمون استخدامی قبول شم یا دانشگاه برم و زندگیم عوض شه 

بنظرم راه جلو روم روشنه

نهایت کاراموزی29 روزه. مطابق قانون کار. حق ندارن بیشتر بگیرن. نمیدونم چجوری میگیرن بخدا. من خودم مدی ...

عزیزم طبق قانون باید بیمه هم رد شه واسه پرسنل ما رو حتی بیمه نکردن بعد دوسال

نهایت کاراموزی29 روزه. مطابق قانون کار. حق ندارن بیشتر بگیرن. نمیدونم چجوری میگیرن بخدا. من خودم مدی ...

امسال اردبیهشت رفتم دفتر اتحادیه 

گفت یکماه کارآموزی و بعدش قرارداد یکساله 

حقوق سه تومن بدون بیمه 

یکماه تموم شد ،گفت تا مهرماه کارآموزی بیا 

بعدش قرارداد ببندم ، تو که بیکاری بجای خونه نشستن بیا و برو 

بیکارم علاف و وِل نیستم که ، دیگه نرفتم