2777
2789
عنوان

شير خشك

41 بازدید | 4 پست

سلام عزيزان

ممنون ميشم راهنمايي كنيد خيلي مستاصل شدم

دخترم نزديك به ٧ ماهش هست شير خشك شماره ٢ رو بايد براش شروع كنيم ولي اصلا ميلش نميكشه و فقط همون ١ رو ميخوره

امروز به گفته پزشك يه قاشق از شير خشك ٢ هم زدم به شير خشك ١ و براش آماده كردم ولي خيلي بد بد ميخوره و همش دست و پا ميزنه آخرش از سر ناچاري و گشنگي يه كم ميخوره ولي در كل خيلي شديد اذيت ميده بابت خوردنش چون طعم  شير خشك ٢ رو متوجه ميشه بدش مياد

ميخوام بدونم كسي بوده كه شير خشك ١ رو مثلا تا يك سالگي ادامه داده باشه؟؟

واقعا راسته فقط تا ٦ ماه ميشه ادامه اش داد؟؟

ممنون ميشم كه راهنمايي ميكنيد🌸🌸

دکتربه جز اون چیز دیگه ای نگفته راه حلی؟ راستی چرا شیرخشک دادی

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
دکتربه جز اون چیز دیگه ای نگفته راه حلی؟ راستی چرا شیرخشک دادی

بهداشت گفت يك رو بده اشكال نداره ولي دكتر داروساز داروخانه كه آشنا بود گفت بايد ٢ رو شروع كني نه فقط تركيب كردن رو گفت يعني امروز زار اومدم

كلا شيرم خيلي كم و شديداً سبكه بچه رو سير نميكنه دختر دومم تا ٣ ماهگي هم شير خودمو خورد هم شير كمكي بعد از سه ما ديگه فقط شير خشك خورد چون خشمزه تر بود و سير ميشد و منم غليظ درست ميكردم براش بهش ميچسبيد😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشت گفت يك رو بده اشكال نداره ولي دكتر داروساز داروخانه كه آشنا بود گفت بايد ٢ رو شروع كني نه فقط ...

غلیظ. درست کردن مریض نمیکنه بچه رو؟ مثلا اسهال بشه یا یبوست بگیره

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
غلیظ. درست کردن مریض نمیکنه بچه رو؟ مثلا اسهال بشه یا یبوست بگیره

واسه دختر من كه مشكلي نداشت من اوايل مثلاً يه نخود بيشتر ميزدم الان ديگه دو تا قاشق بيشتر ميزنم هم بيشتر دوست داره هم چرب تر ميشه هم سير تر ميشه ولي بايد خيلي حواست باشه و ممكنه رو هر بچه اي هم جواب نده خصوصا بچه هاي كوليكي