2777
2789
ی ۲۰۶ داشت ازدواج کردیم بعد خونه خریدیم لوازم خریدیم هیچکی ام هزارتومن نداد بهمون  الانم داریم ...

به به.. خداروشکر 😍👏

شغلتون خوبه؟ 

اول زندگی سختی کشیدی؟ 

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هیچی نداشت طلاهای فروختم ماشین خریدیم بعدش باز هیچی نداشت وام ازدواج گرفتیم طبقه پایین مادرشوه ...

😔ای وای.. میدونم خیلی سخته. ی نیمچه تجربه ای داشتم

خدا ان شاءالله بهترین سرنوشت رو برات رقم بزنه

خونه رو پس دادی؟ 

شوهرم از ۱۸ سالگی کار کرده تو گمرک درس رو ول کرد لیسانس نگرفت چون کارش سنگین بود من که باهاش اشنا ...

چه عالی.. 

ان شاءالله زندگیتون خوش باشه ❤

شوهرم خیلی برام طلاخریدولی بخاطرحمایت نکردن خانوادش هما روفروختم وبهترین چیزاروبرای خونمون خریدیم وا ...

خونتونو کی خرید؟ 

مبارک باشه 😍

ما هیچی نداشتیم رسم چهزیه هم اینجا نیست صفر تا صد ازدواج با داماده بجز یه حلقه خلاصه از صفر شروع کرد ...

به به 

خدا برکت بیشتر و سلامتی بده 👏🏻👏🏻

خونتونو کی خرید؟  مبارک باشه 😍

شوهرم ممنون عزیزم انشاالله روزی خودت

زندگی گریه مختصریست... مثل یک فنجان چای... و کنارش عشق است... مثل یک حبه قند... زندگی را با عشق نوش جان باید کرد...   
ما سه سال پیش نامزد کردیم اون موقع نامزدم جز یه زمین ‌‌و دوتا ماشین چیزی نداشت ولی تو این سه سال خیل ...

عزیزم... ان شاءالله مشکلاتتون حل بشه و بسلامتی برید❤

ماهم سه سال و خرده ای هست ازدواج کردیم هنوز نرفتیم سر زندگی

وقتی شوهرم اومد خواستگاریم حدود ۱۳ سال پیش هیچی نداشت جز پول یه پراید که تازه فروخته بود.کم کم تو دو ...

عزیزم

به به مبارک باشه ❤👏🏻👏🏻❤

اره الان خیلی شرایط سخت شده.شوهر من همش سرکاره.این زحمت اگ ده بیست سال پیش میشد خیلی پیشرفت بیشتری بود. 🫠

پشیمون نشدی؟ لباس عروس و اینارو داشتی؟

ما بعد سه سال ک پول جمع کردیم ی ماشین داشتیم و ی پول در حد رهن 

برای اینکه حمایتی نداریم و اول و اخر رو خودمون باید حساب میکردم فروختیم ماشین و وام و این چیزا یه خونه کوچیک گرفتیم ک اونم توش رهن نشستن نمیدونم چندسال دیگ باید بشینم خونه بابام تا پول دراریم برای وسایل خونه و پول مستاجرو پس بدیم

دیگ هیچی برای عروسی و اینا نمیمونه 

اولویت زندگی خودمونه. وقتی ندارم چاره ای نیس..  یه شب بقیه جمع بشن و بگذره و ما ب سختی بیفتیم خوب نیس

من نامزدی گرفتم.پنجاه نفره. جشن قشنگی شد. عکسام خوب شد.. یه جایی پیدا کردم تم پاییزی برام درست کردن سه سال پیش و جشن گرفتیم 

عقدم ک هول هولی یکی دو روزه تصمیم گرفتیم و رفتیم محضر. من حتی لباس مامانمو پوشیدم! 

بااین اوضاع احتمال داره بریم سر زندگی و فعلا کاری نکنیم. همینجوریشم نمیتونیم بریم.. حالا اگ من بخوام برای یه جشن دوباره شش ماه اضافه بشینم واقعا کلافه کننده س. 

تو ذهنم فرمالیته بود ولی نمیدونم شاید بذاریم ی روز اگ بچه داشتیم اون موقع فرمالیته بگیریم.. 

میدونی دیگ انقد عقدم طولانی شده و زندگی سخته و تو نیازای اولیه موندیم ک دیگ ب فرمالیه و جشن فکر نمیکنم 

ولی ی روزی ایشالا ی فرمالیته رو میگیرم.. اما بعید میدونم از جشن نگرفتن پشیمون بشم.. مهم نیس زیاد